top of page
1805x623 Header homepage.png

Vaardigheden koppelen aan banen: onze Consultant Niels aan het woord!

Onze ervaren Consultant Niels Florijn ondersteunt graag technici - en in het bijzonder Engineers - in het vinden van een nieuwe, passende baan. Daarbij let hij op de klik met de techniek waarmee gewerkt wordt. In dit artikel lees je over hoe Niels keer op keer de juiste vaardigheden aan de juiste baan weet te koppelen!

Hanna Bakker

Marketeer

Werken vanuit je interesse

Niels is toegewijd aan het vinden van een goede balans tussen een passend salaris en zinvol werk. Hij gelooft sterk in het belang van werk dat aansluit bij je interesses en vaardigheden, vooral binnen technische functies. Voor Niels is het essentieel dat technische vaardigheden goed gematcht worden met de specifieke behoeften van technische functies.

Een technische opleiding had hem ook gepast. “Het is interessant om te zien wat er allemaal mogelijk is, de mogelijkheden zijn tegenwoordig grenzeloos. De branche ontwikkelt zich snel, het is mooi om daar midden in te zitten”. Vanuit die waardering voor technische ontwikkeling komt ook het besef dat er goede mensen nodig zijn om dit waar te maken. Des te belangrijker dat iedere techneut een passende baan heeft.

Synsel Techniek - Bedrijfssfeer foto_s - Alva Bedrijfsfotografie re-20.jpg

Van je hobby je werk maken

Niels begrijpt: Bijna iedere techneut heeft een passie voor een specifiek stukje techniek.  “Een leuke bijkomstigheid is dat ik kennis maak met alle interessante hobby's en interesses die technici hebben en de passie die ze daarvoor hebben. Zo hoor ik regelmatig een interessant verhaal over het ontwikkelen en ontwerpen met 3D-printers. Dat is sowieso een mooie ontwikkeling waar veel toekomst in zit en toegankelijk is voor persoonlijke projecten. Als je mag werken met iets wat je ligt, dan zit je op je plek.”

Kennis delen met collega's

Het vinden van de beste banen voor technici doet Niels al jarenlang. Al bijna vijf jaar bij Synsel Techniek en daarvoor bij een organisatie waar hij met veel lassers en machinebouwers werkte. Dat telt samen op tot een effectieve carrière met veel geslaagde koppelingen tussen technici en organisatie.

De bewezen werkwijze van Synsel Techniek leunt op de professionaliteit van Seniors als Niels, die veel tijd investeren in het opleiden en begeleiden van nieuwe collega's. Uiteindelijk brengt inzicht van de markt en begrip van de techniek voor iedereen de beste resultaten.

3 tips van Niels

Het opleidingsproces waar onder andere Niels zich onvoorwaardelijk voor inzet, betekent dat ook de achterliggende gedachtes van wat we doen en hoe we werken moeten worden meegegeven. Dit houdt in:

  1. Kwaliteit boven kwantiteit: Help liever 1 persoon  goed dan dat je tientallen mensen maar half ondersteunt.

  2. Behandel iedere stap in het proces met aandacht: Hoe klein de handeling ook is, neem het serieus en doe het zorgvuldig. Het is altijd sneller om het in een keer goed te doen dan dat je achteraf je fouten moet corrigeren.

  3. Flexibel zijn in het tempo van werken is essentieel: Zorg dat je voorbereid bent om het tempo te verhogen wanneer de situatie daarom vraagt. 

Een team, een taak

Zakelijke portretten Sysnel Techniek - Alva Bedrijfsfotografie-19.jpg

De termen ‘wij’ en ‘jullie’ voegen voor Niels niets toe. Binnen Synsel Techniek werkt iedereen, uit ieder team in alle functies, aan hetzelfde doel. “Daarbinnen speel ik ook mijn rol en dat doe ik met aandacht”. Daarnaast geldt dat voor de techneuten en de bedrijven, we allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben: de beste baan voor technici waar ze jaren met plezier kunnen werken.

element goud synsel logo

Uitgelichte vacature
 

bedrijfsfotografie sales op het kantoor

Junior Consultant

Bij Synsel run jij je eigen salesbusiness binnen onze business. Het eerste jaar leer je alle ins en outs van ons. Je bent constant bezig om succes te behalen voor onze kandidaten, klanten, jezelf en daarmee ook voor Synsel.

tot €57.860 per jaar

element goud synsel logo

Hulp nodig?

Stel je vraag aan

Annet Pelgrum

Corporate Recruiter

Potret Annet corporate recruiter bij Synsel

App

0645032745

element goud synsel logo
bottom of page