top of page
1805x623 Header homepage.png

Office Manager

Als onze Office Manager ben je een duizendpoot in de organisatie. Je speelt een cruciale rol in het soepel laten verlopen van de dagelijkse kantoorwerkzaamheden en je bent het kloppend hart van ons team.

Organiseren en plannen van bijeenkomsten

Veel vrijheid om je werkzaamheden in te vullen

Minimaal 4 memorabele bedrijfsuitjes per jaar

2.200 - 3.800

Level up naar Synsel

Bij Synsel zijn we op zoek naar een Office Manager die een gezellige, gestructureerde basis vormt voor ons kantoor. Binnen ons jonge en dynamische team zijn we op zoek naar iemand die klaar is voor een uitdaging, houdt van een levendige, gezellige werkomgeving en graag de touwtjes in handen neemt. Ben jij die Office Manager die we zoeken? Solliciteer vandaag!

Stel je vraag aan

Annet Pelgrum

Corporate Recruiter

Potret Annet corporate recruiter bij Synsel

App

0645032745

Over Synsel

Synsel is hét techrecruitmentbedrijf van Nederland. Wij hebben best practices uit de e-commerce toegepast op de recruitmentsector. Sinds de oprichting van ons bedrijf richten wij ons helemaal op de kandidaat. Wat willen zij en waar willen zij naar toe?  Dankzij ons netwerk van meer dan 2.500 techbedrijven vinden we keer op keer de perfecte match voor onze kandidaten!

De 'Synselcultuur'

Met een gedreven team van 55 professionals werken we iedere dag hard aan onze doelen. Een kantooromgeving die onze professionals optimaal ondersteunt tijdens hun werkzaamheden is daarom erg belangrijk. Om dat te bevorderen, is ons kantoor uitgerust met de nieuwste tools. Denk aan sta-zit bureaus voor een dynamische werkdag en zelfs een massagestoel voor die welverdiende ontspanningsmomenten!

Jouw rol als Office Manager

In deze veelzijdige rol vorm jij de ruggengraat van ons kantoor. Je verantwoordelijkheden zijn breed en omvatten: ✔ Organiseren en plannen van bijeenkomsten; ✔ Verzorgen van interne- en externe communicatie; ✔ Het onderhouden van contacten met andere huurders en de verhuurder van het pand; ✔ Ondersteunen van het MT en fungeren als aanspreekpunt voor alle afdelingen; ✔ Zorgen voor een representatieve en opgeruimde kantooromgeving; ✔ Beheer van de voorraad kantoorartikelen; ✔ Ondersteuning bieden op ICT-gebied en bijbehorende taken uitvoeren.

What's in it for you?

Level up betekent
dat wij altijd:

icoon lopende mensen

Voorop lopen in de markt

icoon groei

Willen groeien

icoon beker synsel

Altijd de beste willen zijn

  • Een salaris van €2.200 tot €3.800, afhankelijk van je ervaring en inzetbaarheid;

  • 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en reiskostenvergoeding;

  • Lunch en fruit van de zaak;

  • Een rol waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt en de kans om écht het verschil te maken in onze dagelijkse kantoorwerking;

  • Een werkplek waar sfeer en teamspirit centraal staan;

  • Minimaal 4 leuke bedrijfsuitjes per jaar;

  • Een gezellige kantooromgeving met de beste faciliteiten.

Ben jij de Office Manager die wij zoeken? Laat zien dat jij het in je hebt om ons kantoor te leiden en te inspireren. Pak die ‘Level Up’ vandaag en solliciteer!

Wie ben jij?

Als onze Office Manager ben je een duizendpoot in de organisatie. Je speelt een cruciale rol in het soepel laten verlopen van de dagelijkse kantoorwerkzaamheden en je bent het kloppend hart van ons team. Hierbij vragen we van jou: ✔ Minimaal een afgeronde mbo 4 opleiding; ✔ Meerdere jaren ervaring in een soortgelijke rol als Office Manager; ✔ Een beschikbaarheid van 32-40 uur per week, waarbij een werkweek van 40 uur de voorkeur krijgt. Als Office Manager ben je proactief en denk je altijd een stap vooruit. Je bent in staat om prioriteiten te stellen in een omgeving waar geen dag hetzelfde is. Je werkt samen met bijna iedereen in de organisatie, wat je rol zowel uitdagend als enorm veelzijdig maakt. In deze rol zul je merken dat je vaak onderweg bent binnen het kantoor om alles in goede banen te leiden, wat bijdraagt aan het behalen van die dagelijkse stappen!

element goud synsel logo

Zet je volgende stap

Interesse in deze vacature? Solliciteer nu! Twijfel je of je geschikt bent voor deze functie? Laat dan toch je gegevens achter.

Dan kijken wij wat er mogelijk is. Je krijgt binnen 1 werkdag reactie.

Upload je cv
element goud synsel logo

Hulp nodig?

Stel je vraag aan

Annet Pelgrum

Corporate Recruiter

Potret Annet corporate recruiter bij Synsel

App

0645032745

element goud synsel logo
bottom of page