top of page
1805x623 Header homepage.png

Een dag in het leven van een Consultant voor Operators

Werken als Sales Consultant bij Synsel betekent dynamiek, energie en vooral: écht impact maken. Maar wat doet een Sales Consultant eigenlijk precies? Elke dag is een nieuw avontuur, waarin je de perfecte match creëert tussen kandidaten en topvacatures. Benieuwd hoe een typische dag eruitziet voor een Consultant voor Operators? Ontdek het in dit blog! 

Simon Kempers

Copywriter

Ochtendritueel: Koffie en connecties

De dag van een Sales Consultant voor Operators bij Synsel start met een essentieel ritueel: een stevige bak koffie om de energie te boosten. Zodra de cafeïne zijn werk doet, duiken we in de diepte met onze kandidaten. Telefonische gesprekken met Operators vormen de basis van onze ochtend - hier leggen we namelijk het fundament voor succesvolle plaatsingen. 


Elk gesprek duurt ongeveer 20 tot 25 minuten, afhankelijk van de achtergrond en de behoeften van de Operator in kwestie. Heeft iemand zelf gesolliciteerd, of hebben wij een interessant profiel opgemerkt? Elke situatie vraagt om een unieke benadering.
 

Het mooie van werken bij Synsel is de teamgeest; we verdelen de workload zodat iedereen zich volledig kan focussen. Of het nu gaat om een rustige ochtend met één gesprek of een drukke met drie, we helpen elkaar om de beste resultaten te behalen. Dit teamwork is kenmerkend voor de rol van een Sales Consultant voor Operators en maakt elke plaatsing een prestatie van het hele team.

The Creators Hub - Jordi Sloots - Synsel techniek -09038.jpg

‘s Middags: Het balletje hooghouden

Na een ochtend vol gesprekken verschuift de focus naar acquisitie. We stellen CV’s samen, schrijven voorstelmails en werken nauw samen met ons team in Suriname. Elke potentiële klant wordt benaderd, ongeacht de status van de lead. Warm of koud, iedere kans wordt benut.


In de middagen staat de telefoon vaak roodgloeiend van de inkomende en uitgaande oproepen. Het beantwoorden van mails, terugbellen van klanten en voeren van voorwaardengesprekken houdt ons scherp. En voor de kandidaten die nog geen succes hebben gezien? We bellen hen om andere mogelijkheden te bespreken – misschien is overstappen naar een 4-ploegendienst een optie?

Documentatie: De sleutel tot succes

Wat maakt een Sales Consultant voor Operators bij Synsel succesvol? Goede documentatie. Weten waar, wanneer en aan wie je kandidaten hebt voorgesteld is cruciaal. Dit stelt je in staat snel te schakelen en elke kans te benutten. Elke dag brengt nieuwe profielen en uitdagingen met zich mee, waardoor geen dag hetzelfde is en het daarom essentieel is dat je precies weet wat er speelt.

De kracht van verbinding

Het advies van onze Sales Consultants voor Operators? Maak écht verbinding met je kandidaten. Een informeel gesprek over het weekend of aankomende vakantieplannen kan de deur openen naar vertrouwen en daardoor een dieper begrip van iemands behoeften en wensen. Dit maakt niet alleen je werk als Sales Consultant bij Synsel uniek, maar het versterkt ook de relaties die zo belangrijk zijn om succesvol te worden.

Synsel Techniek - Bedrijfssfeer foto_s - Alva Bedrijfsfotografie re-12 (1).jpg

Ben jij klaar voor de uitdaging?

Ben jij iemand die energie krijgt van gesprekken en niet terugdeinst voor een uitdaging? Dan is de rol van Sales Consultant voor Operators bij Synsel iets voor jou. Neem eens kijkje tussen onze vacatures in Sales voor meer informatie. 

De laatste 3 blogs

Ben je benieuwd naar andere artikelen over werken bij Synsel? Je kunt ze allemaal terugvinden op onze blogpagina.

Spotlight (LinkedIn) (11).png
Spotlight (LinkedIn) (10).png
Spotlight (LinkedIn) (9).png
element goud synsel logo

Uitgelichte vacature
 

Synsel Techniek - Bedrijfssfeer foto_s - Alva Bedrijfsfotografie re-20.jpg

Sales Consultant

Bij Synsel run jij je eigen salesbusiness binnen onze business. Het eerste jaar leer je alle ins en outs van ons. Je bent constant bezig om succes te behalen voor onze kandidaten, klanten, jezelf en daarmee ook voor Synsel.

tot €100.540 per jaar

element goud synsel logo

Hulp nodig?

Stel je vraag aan

Annet Pelgrum

Corporate Recruiter

Potret Annet corporate recruiter bij Synsel

App

0645032745

element goud synsel logo
bottom of page