top of page
1805x623 Header homepage.png

In de spotlight: Hugo Bouffety

Elke medewerker bij Synsel brengt een uniek verhaal met zich mee. In onze rubriek 'In de spotlight' geven we je een inkijkje in deze verhalen van medewerkers die Synsel zo speciaal maken.

Simon Kempers

Copywriter

De spotlight op Hugo Bouffety

In onze nieuwste 'In de spotlight' verwelkomen we Hugo Bouffety, de recente aanwinst voor de Recruitmentafdeling van Synsel. 

Hoe ervaart Hugo zelf zijn werk bij Synsel? Klaar voor een duik in zijn wereld en bijdrage aan het Synsel-succes?

Een goede wisselwerking

Hugo, die oorspronkelijk als Consultant in de Unit 'Engineering' begon, vond zijn ware roeping binnen het bedrijf na een opmerkelijke carrièreswitch. "Het moment dat ik echt wist dat Synsel voor mij gemaakt was?" begint Hugo, "was toen ze niet alleen naar mijn profiel keken, maar echt naar mij als persoon." 
 

Na te hebben ontdekt dat het leven als Consultant niet helemaal zijn cup of tea was, stond Synsel niet aan de zijlijn maar bood hem juist een nieuwe rol aan. Hugo prijst de wisselwerking tussen werknemer en werkgever bij Synsel, een plek waar waardering voor individuele bijdragen leidt tot het vinden van de perfecte match binnen het bedrijf. "In plaats van 'adieu', zei Synsel 'laten we een nieuwe route proberen'. En zo werd ik geïntroduceerd op de Recruitmentafdeling!" 

Zakelijke portretten Sysnel Techniek - Alva Bedrijfsfotografie-55.jpg

‘Benieuwde spanning’

Toen we Hugo vroegen naar zijn eerste werkdag bij Synsel en eventuele zenuwen, begon hij te vertellen. "Zenuwen? Nee, meer een soort benieuwde spanning. Na jaren in de horeca, met onregelmatige werktijden en steeds wisselende collega’s, was een kantoorbaan met vaste collega's wel even andere koek." 
 

Hij herinnerde zich hoe hij, samen met Esther en Dylan, de Trainings Unit binnenstapte. Hugo beschrijft die eerste dag bij Synsel als een frisse start in een warme omgeving van collegialiteit.
 

Toen het onderwerp veranderde naar hoe hij Synsel ervan overtuigde dat hij aangenomen moest worden ondanks zijn gebrek aan saleservaring, lachte Hugo. "Laten we zeggen dat ik een vlotte babbel heb opgedaan in de horeca.” Met zijn communicatieve vaardigheden en enthousiasme, bewees Hugo dat bij Synsel niet alleen ervaring telt, maar ook potentieel en de wil om te leren en te groeien.

Opfleuren van contact

Toen we Hugo vroegen naar zijn ervaring met de overstap binnen Synsel, begon hij enthousiast te vertellen. Als Consultant genoot Hugo vooral van de eerste fase van contact met kandidaten. "Dat eerste gesprek, de mogelijkheden verkennen, uitvinden wat iemand nodig heeft – dat is waar ik echt van opfleur." En dat is precies wat zijn rol in Recruitment inhoudt. 
 

Hugo deelde hoe vloeiend de overgang van Engineering naar Recruitment verliep. "Ik heb rondgekeken bij de afdelingen CS, Marketing en natuurlijk Recruitment.” En met al een half jaar bij Synsel op de teller, voelde hij zich al snel thuis bij de Recruitmentafdeling. "Ik kende al een paar gezichten, dus het was gelukkig geen 'hallo nieuwe collega' moment," lachte hij. 

Een fervent reiziger

Toen we Hugo vroegen naar zijn vrijetijdsbesteding, lichtte hij op. "Ik ben een echte sportfanaat," begon hij. "Of het nu gaat om tennis, voetbal of een potje vechtsport, ik vind het allemaal leuk." 


Maar dat is niet alles wat Hugo's hart sneller doet kloppen. Hij is ook een fervent reiziger, die de festivals links laat liggen voor avontuurlijke tripjes. "Geef mij maar een weekend weg naar een nieuwe bestemming. Albanië, Lanzarote, Boedapest, geen bestemming te ver.” 


En als hij niet aan het sporten of reizen is? Dan vind je Hugo in het gezelschap van zijn familie. "De feestdagen zijn voor mij fantastisch, een tijd van samenzijn en gezelligheid.", vertelde hij. 

Synsel Techniek - Bedrijfssfeer foto_s - Alva Bedrijfsfotografie re-18 (1).jpg

De lijm tussen de afdelingen

Toen we Hugo vroegen hoe hij bijdraagt aan de unieke cultuur van Synsel, begon hij enthousiast te vertellen. "Ik voel me een beetje de lijm tussen de afdelingen. Met mijn enthousiasme en babbelvaardigheden zorg ik ervoor dat het niet uitmaakt of je van Recruitment, Operators of CS bent, bij mij is ieder gesprek hetzelfde en even makkelijk." 


Met zijn vermogen om iedereen op zijn gemak te stellen en te verbinden, maakt Hugo de Synsel-wereld een beetje kleiner en een stuk gezelliger. "Bij mij is er geen 'wij' en 'zij', alleen maar 'ons' – en dat is hoe ik het graag heb!”.

Elke minuut telt

Toen we Hugo vroegen naar zijn ochtendroutine, lachte hij en zei: "Ik ben de recordhouder voor 'zo lang mogelijk blijven liggen en dan supersnel klaarmaken voor werk'." Hij beschrijft zijn ochtenden als een race tegen de klok, waarbij elke minuut slaap telt. Samen met zijn chocomelk als trouwe bondgenoot, begint Hugo elke werkdag met een vliegende start, klaar om de uitdagingen bij Synsel aan te gaan. 

Kwaliteiten in kaart brengen

Toen we Hugo vroegen naar de persoon die de grootste impact heeft gehad op zijn professionele groei bij Synsel, was zijn antwoord resoluut: Zaraida. Zaraida heeft Hugo's ware potentieel gezien en hem de ruimte gegeven om zichzelf te ontdekken door hem bij verschillende afdelingen te laten meelopen. "Ze heeft mijn kwaliteiten in kaart gebracht en daarbij gekeken naar wat het beste bij me paste. En kijk nu, ik ben geland waar ik hoor: bij team Recruitment.” 

Van horeca naar 9-5

Toen we Hugo vroegen naar de grootste uitdaging die hij bij Synsel had overwonnen, nam hij ons mee terug naar zijn overstap van de horeca naar een kantooromgeving. "Het was wel even wennen," begon hij lachend. "Van flexibele horecatijden naar het 9-tot-5-leven, en van steeds wisselende collega’s naar een vaste groep - ik moest op veel vlakken wennen!”. 
 

Maar ondanks deze aanpassingen, vond Hugo snel zijn draai. "Ik ben altijd al een mensenmens geweest, dus het constante contact met collega’s en klanten was voor mij meteen een feestje.” Deze overgang bewees niet alleen Hugo's aanpassingsvermogen, maar ook zijn vermogen om energie te putten uit zijn interacties met anderen. Met deze positieve instelling en zijn natuurlijke sociale vaardigheden, heeft Hugo de uitdaging van de overgang naar een kantoorbaan niet alleen overwonnen, maar ook gebruikt om te groeien in zijn rol bij Synsel.

Voortouw in de Candidate Journey

We vroegen Hugo tot slot naar zijn toekomstvisie binnen Synsel. "Over drie jaar? Dan zou ik graag verder in mijn rol op de Recruitmentafdeling gegroeid zijn," zei hij enthousiast. Ik wil groeien binnen de afdeling, waarbij ik het voortouw neem in de 'Candidate Journey'. Zorgen dat elke kandidaat zich goed voelt en dat het proces soepel verloopt, dat is mijn doel." 


Hugo benadrukte zijn passie voor het contact met kandidaten en het streven naar een vlekkeloze ervaring voor hen. "Ik wil de kwaliteit van de reis bewaken, zodat elke kandidaat aan het einde ervan zegt: 'Wow, was elke sollicitatie maar zo!'." 


Met een mix van enthousiasme en toewijding, is het duidelijk dat Hugo grote plannen heeft voor zijn rol binnen Recruitment. 

Meer spotlights?

En zo sluiten we deze editie van 'In de spotlight' af met Hugo Bouffety, die een opmerkelijke reis binnen Synsel heeft afgelegd. Van een Consultant in Engineering tot een enthousiaste kracht binnen Recruitment, toont Hugo dat Synsel een plek is waar groei, aanpassingsvermogen én het ontdekken van je ware potentieel centraal staan.


Benieuwd naar meer verhalen van onze medewerkers en hoe zij hun pad bij Synsel bewandelen? Duik dan in onze andere 'In de spotlight' artikelen voor meer inspiratie. 


Zelf deel uitmaken van ons gezellige team? Bekijk onze actuele vacatures en ontdek waar jouw avontuur bij Synsel kan beginnen!

element goud synsel logo

Uitgelichte vacature
 

Synsel Techniek - Bedrijfssfeer foto_s - Alva Bedrijfsfotografie re-20.jpg

Sales Consultant

Bij Synsel run jij je eigen salesbusiness binnen onze business. Het eerste jaar leer je alle ins en outs van ons. Je bent constant bezig om succes te behalen voor onze kandidaten, klanten, jezelf en daarmee ook voor Synsel.

tot €100.540 per jaar

element goud synsel logo

Hulp nodig?

Stel je vraag aan

Annet Pelgrum

Corporate Recruiter

Potret Annet corporate recruiter bij Synsel

App

0645032745

element goud synsel logo
bottom of page