top of page
1805x623 Header homepage.png

In de spotlight: Irene Thiele

Elke medewerker bij Synsel brengt een uniek verhaal met zich mee. In onze rubriek 'In de spotlight' geven we je een inkijkje in deze verhalen van medewerkers die Synsel zo speciaal maken.

Simon Kempers

Copywriter

De spotlight op Irene Thiele

In de spotlight van deze week staat Irene Thiele, die als kersverse Sales Trainer de dynamische wereld van Synsel betreedt.

 

Maar hoe ervaart Irene zelf haar werk bij Synsel? Klaar voor een duik in haar wereld en bijdrage aan het Synsel-succes?

Een positieve club

We begonnen deze editie van 'In de spotlight' met een vraag over Irenes eerste indruk van het bedrijf. Haar antwoord was helder en direct: "Wat een ongelooflijk positieve club!" 


Na ervaring opgedaan te hebben in een grotere, meer gevestigde organisatie, was de overstap naar de bruisende, ambitieuze sfeer van Synsel een frisse duik in een nieuw avontuur.  


Samen met Mathijs heeft ze de uitdagende taak op zich genomen om de Trainings Unit op te bouwen, een rol die ze omschrijft als 'een geweldige kans om nieuwe Sales Consultants te transformeren in ondernemers binnen de Synsel-business.'

 

Met haar frisse blik en ervaring is Irene een waardevolle aanwinst voor het team.

Zakelijke portretten Sysnel Techniek - Alva Bedrijfsfotografie-61-min.jpg

Wie was dat ook alweer?

Toen we Irene vroegen naar haar eerste dag bij Synsel, glimlachte ze terwijl ze terugdacht. "Zenuwen? Nee, die had ik niet echt. Maar een snelle start? Die zeker wel!" begon ze. "Op vrijdag het contract tekenen en hup, die maandag erna stond ik al in de Trainings Unit." 


Irene benadrukte dat haar entree als Sales Trainer heel anders was dan binnenkomen als Sales Consultant. "Als Sales Trainer moet je zelf kansen spotten en grijpen. Het pad dat je als Sales Consultant bewandelt, is al veel meer uitgestippeld." En wie daar verantwoordelijk voor is? Juist, dat is Irene zelf! 


Van haar eerste dag bij Synsel herinnerde Irene zich vooral de talloze handdrukken en de warme, vriendelijke ontvangst. "Het was een warm bad van welkom, met wel een paar 'hoe heette hij ook alweer?'-momentjes.” 

Hard werken, snel bouwen

Toen we Irene vroegen naar haar hobby's, begon ze al snel te vertellen over haar woon-werkverkeer. "Ik kom uit Doetinchem, dus je kunt wel zeggen dat ik een behoorlijk aantal uren in de auto doorbreng. Ik zou niet zeggen dat autorijden mijn hobby is, maar ik moet er inmiddels wel goed tegen kunnen!" zei ze lachend. 


Irene vertelde dat ze met name geniet van de fijnere dingen in het leven. "Gezelligheid is mijn tweede natuur. Of het nu gaat om borrelen met vrienden, stedentripjes of quality time met mijn gezin, ik ben er altijd voor in." 


Sporten probeert Irene ook in haar schema te passen, hoewel dat soms een uitdaging is met haar drukke baan. En natuurlijk, de woorden 'hard werken en snel bouwen' zijn niet alleen levensmotto's, maar reflecteren ook haar rol bij Synsel.  Met een mix van gezelligheid, reislust en een flinke dosis gedrevenheid, brengt Irene een levendige energie naar het Synsel-team.

Goud in handen

Toen we Irene vroegen hoe ze bijdroeg aan de bedrijfscultuur van Synsel, straalde ze van trots. "Als Sales Trainer is het mijn missie om van onze Consultants échte ondernemers te maken," begon ze.  Ze legt uit dat het belangrijk is dat de Consultants zelf obstakels overwinnen en hun eigen oplossingen kunnen bedenken.  


Met haar eerdere ervaring in de uitzendbranche weet Irene precies hoe waardevol een goede kandidaat voor Consultants is. "Dankzij ons fantastische Instroomteam hebben onze Sales Consultants in de Trainings Unit echt goud in handen.", vertelt Irene.  


Ze benadrukt dat het creëren van succesvolle ondernemers draait om het aanmoedigen van zelfreflectie en veerkracht. "Goede ondernemers kunnen vallen, zichzelf een spiegel voorhouden en weer opstaan.” 

Synsel Techniek - Bedrijfssfeer foto_s - Alva Bedrijfsfotografie re-15.jpg

Helpen met groeien

Toen we Irene vroegen naar haar geheim voor een energieke start van de werkdag, glimlachte ze en zei: "Het is simpel: het besef dat ik elke dag iemand kan helpen groeien, geeft me ontzettend veel energie!".

 

Ze vertelde enthousiast over hoe ze Sales Consultants helpt om zichzelf te ontwikkelen en te ontplooien. “En dat geeft ontzettend veel voldoening.”, voegde ze toe. 

Van Consultant naar topondernemer

Toen we Irene vroegen wie binnen Synsel tot nu toe de grootste impact op haar ontwikkeling heeft gehad, was haar antwoord resoluut: "Mathijs, zonder enige twijfel." Ze beschrijft hem als dé expert in de Trainings Unit. 


Mathijs, die vanaf het prille begin bij Synsel betrokken was, heeft een schat aan kennis die voor nieuwe collega's zoals Irene onmisbaar is. In de spotlight van Miguel lees je hier meer over.
 

"Hij weet alles over het bedrijf en de erg belangrijke hard skills voor Consultant. Ik? Ik richt me meer richt op de soft skills - communicatie, teamwork, dat soort zaken.", vertelt Irene. Samen vormen ze een dynamisch duo in de Trainings Unit. "Samen zijn we klaar om van elke Sales Consultant een topondernemer te maken." 

Energie en enthousiasme

Toen we Irene vroegen naar de uitdagingen die ze bij Synsel was tegengekomen, gaf ze toe dat ze in het begin even moest wennen aan het overweldigende enthousiasme van iedereen. "Overal was er energie en enthousiasme!" lacht ze. 
 

Maar ze merkte al snel dat dit enthousiasme de kern vormt van het succes van Synsel. Nu Synsel blijft groeien, ziet Irene de uitdagingen, maar ook de kansen die deze groei met zich meebrengt. "Het is een mooie uitdaging om een goede balans te vinden tussen het behouden van die bruisende cultuur en het opzetten van een strakke organisatie.”

De marathon van Irene

Toen we Irene vroegen waar ze zichzelf zag binnen Synsel over drie jaar, keek ze vooruit met een duidelijke visie. "Ik wil me écht richten op het bieden van voortdurende ondersteuning in de ontwikkeling van onze Consultants," begon ze. "Op dit moment is het een sprint van 12 weken in de Trainings Unit, maar ik zie meer een marathon voor me, waarbij ik voortdurend naast onze Sales Consultants ren." Met een achtergrond in HR en een hart voor het menselijke aspect van haar werk, is Irene gepassioneerd over het idee van continue groei en begeleiding.

Meer spotlights?

En zo hebben we een blik geworpen op het leven van Irene bij Synsel. Van haar energieke start in de Trainings Unit tot het navigeren door de uitdagingen en kansen binnen de organisatie, Irenes verhaal is een goed voorbeeld van de mooie reis die je bij Synsel ervaart. 
 

Wil je meer verhalen lezen van onze collega's en ontdekken hoe zij hun pad bij Synsel bewandelen? Check dan zeker onze andere blogs
 

Zelf deel uitmaken van ons dynamische team? Neem een kijkje tussen onze vacatures en zie waar jouw toekomst bij Synsel je kan brengen!

element goud synsel logo

Uitgelichte vacature
 

Synsel Techniek - Bedrijfssfeer foto_s - Alva Bedrijfsfotografie re-20.jpg

Sales Consultant

Bij Synsel run jij je eigen salesbusiness binnen onze business. Het eerste jaar leer je alle ins en outs van ons. Je bent constant bezig om succes te behalen voor onze kandidaten, klanten, jezelf en daarmee ook voor Synsel.

tot €100.540 per jaar

element goud synsel logo

Hulp nodig?

Stel je vraag aan

Annet Pelgrum

Corporate Recruiter

Potret Annet corporate recruiter bij Synsel

App

0645032745

element goud synsel logo
bottom of page