top of page
1805x623 Header homepage.png

In de spotlight: Jaron Kampman

Elke medewerker bij Synsel brengt een uniek verhaal met zich mee. In onze rubriek 'In de spotlight' geven we je een inkijkje in deze verhalen van medewerkers die Synsel zo speciaal maken.

Simon Kempers

Copywriter

De spotlight op Jaron Kampman

In onze tiende editie van 'In de spotlight' verwelkomen we Jaron Kampman, die op het punt staat om door te stromen van de Recruitment- naar de Kwaliteitsafdeling.

 

Hoe ervaart Jaron zelf zijn werk bij Synsel? Klaar voor een duik in zijn wereld en bijdrage aan het Synsel-succes?

Opgenomen in een hechte club

Toen we Jaron, de aanstaande kracht van Synsels gloednieuwe Kwaliteitsafdeling, vroegen naar het moment waarop hij wist dat Synsel dé plek voor hem was, lachte hij en nam ons mee terug naar zijn eerste dagen als stagiair. "Toen ik hier een jaar geleden binnenwandelde, was Synsel nog een stuk kleiner en daardoor had ik al heel snel contact met iedereen.” begon hij. "Het was een kleinere organisatie, maar o zo gezellig. Ik voelde me meteen onderdeel van de Synsel-familie!”

 

Hij beschreef de laagdrempeligheid en de warme sfeer die hem als stagiair omarmde. "In no-time werd ik opgenomen in de hechte club.” 

Zakelijke portretten Sysnel Techniek - Alva Bedrijfsfotografie-4.jpg

Pingpongen in de pauze

Toen we Jaron vroegen naar zijn allereerste werkdag bij Synsel, nam hij ons mee naar zijn start als stagiair op 2 januari. "Nieuwjaarsdag was dat jaar iets rustiger dan gewoonlijk," lachte hij. "Ik moest natuurlijk fris en fruitig zijn voor mijn eerste dag bij Synsel!" 


Zijn zenuwen bleken ongegrond, want na een ontspannen sollicitatieproces voelde hij zich direct op zijn gemak. Maar wat Jaron echt verraste, was de spontane pingpongmatch in 'het Torentje', het naburige gebouw waar Synselcollega's graag hun pauze doorbrachten. 


"Ik bedoel, wie begint zijn carrière nou met een potje pingpong? Bij Synsel kan dat gewoon!" De informele en gezellige sfeer maakte meteen indruk op hem. "Ik dacht dat ik kwam voor een stage, maar belandde in de pauze met een batje in m’n hand.”, grapte hij. 

Het Synselproces onder de loep

Toen we Jaron vroegen over zijn aanstaande rol op de Kwaliteitsafdeling, begon hij enthousiast te vertellen. "Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan met deze nieuwe uitdaging!" zei hij. Aangezien Jaron de opleiding Bedrijfskunde heeft gevolgd, voelt hij zich helemaal thuis in deze functie, waar hij de kwaliteit van Synsels processen onder de loep neemt. 


"Mijn missie in deze nieuwe rol? Niet alleen kijken naar verbeterpunten, maar ook kijken naar wat er juist zo goed gaat en waarom dat zo goed gaat." Jaron kijkt ernaar uit om zich te verdiepen in het gehele proces, van A tot Z. Met zijn analytische blik en enthousiasme voor verbetering, is Jaron helemaal klaar om een nieuwe dimensie aan Synsel toe te voegen.

“Het is altijd gezellig”

Toen we Jaron vroegen naar zijn vrijetijdsbesteding, begon hij enthousiast over zijn grote passie: voetbal. “Niet alleen train ik zelf een team, ik train zelf ook drie keer per week." Maar dat is nog niet alles. Jaron brengt ook graag tijd door met zijn vriendengroep. "Of we nu nabeschouwen over de laatste wedstrijd of gewoon chillen, het is altijd gezellig." Jaron ziet zijn vrije tijd als de perfecte manier om te ontspannen van zijn baan bij Synsel. 

Synsel Techniek - Bedrijfssfeer foto_s - Alva Bedrijfsfotografie re-16.jpg

Een oog voor procesoptimalisatie

Toen we Jaron vroegen op welke manier hij zijn stempel drukt op de cultuur van Synsel, glimlachte hij en begon hij te vertellen. "Ik ben misschien niet de luidste persoon in de kamer, maar mijn invloed voel je in de details," begon hij. Jaron heeft een talent voor het spotten van efficiëntiekansen, zowel in zijn eigen werk als in dat van anderen.

"Mijn rol op de Kwaliteitsafdeling? Die is me daarom op het lijf geschreven." Hij legt uit dat hij altijd al een oog heeft gehad voor procesoptimalisatie, en dat hij bij Synsel die kans volop benut. "Ik heb nooit de salesrol op me genomen, maar dat betekent juist dat ik met een frisse blik naar het geheel kan kijken. Van een afstandje zie ik vaak duidelijker waar de verbeterpunten liggen," legt hij uit.

Antwoord voor je je vraag hebt gesteld

Toen we Jaron vroegen naar de mensen die een belangrijke rol speelden in zijn professionele groei bij Synsel, glimlachte hij en begon hij te vertellen. "Barend, absoluut," begon hij. "We kunnen uren sparren, vooral toen ik op zoek was naar mijn plek binnen Synsel." Hij beschreef Barend als een prettige gesprekspartner. 
 

"En dan hebben we Miguel, mijn toekomstige collega op de Kwaliteitsafdeling," ging hij verder. "Met zijn Synsel-kennis kan ik altijd bij hem terecht voor alles ins en outs van het bedrijf." 
 

Hij kon het niet laten om ook Mathijs te noemen, de man met een schat aan kennis over alles wat Synsel ademt. "Vraag Mathijs naar een functie of een bedrijf en hij heeft het antwoord al klaar voordat je je vraag hebt gesteld.”

“Precies waar ik wil zijn”

We vroegen Jaron vervolgens naar een uitdaging die hij bij Synsel had overwonnen. Hij werd even stil en begon toen: "De grootste uitdaging? Dat was mijn toekomst bij Synsel heroverwegen." Hij legde uit dat hij zich realiseerde dat zijn rol in Recruitment niet iets was wat hij jarenlang wilde blijven doen. 


Na enkele openhartige gesprekken met Barend en het managementteam, vond Jaron zijn nieuwe bestemming. "En zo is mijn nieuwe avontuur op de Kwaliteitsafdeling geboren," vervolgde hij. "Het voelt alsof ik een nieuw hoofdstuk bij Synsel ben begonnen, en deze keer is het precies waar ik wil zijn." 

Een sleutelfiguur in de toekomst van Synsel

Toen we Jaron tot slot vroegen naar zijn toekomstvisie binnen Synsel, keek hij vol optimisme vooruit. "Over drie jaar? Dan zie ik mezelf als een gevestigde kracht op de Kwaliteitsafdeling," begon hij vol enthousiasme. "Als Synsel blijft groeien zoals nu, dan groeit onze afdeling mee." 


Jaron heeft grote ambities: hij streeft ernaar om de afdeling naar nieuwe hoogten te tillen. "Mijn doel is om bij te dragen aan een nóg aangenamere en efficiëntere werkomgeving," voegde hij vastberaden toe. Met deze doelgerichte visie en passie voor kwaliteitsverbetering, lijkt Jaron op weg om een sleutelfiguur te worden in de toekomst van Synsel.

Een voorbeeld van groei en ontwikkeling!

En zo hebben we een kijkje genomen in de wereld van Jaron Kampman bij Synsel. Van een enthousiaste stagiair tot een toekomstige ster op de Kwaliteitsafdeling, Jarons verhaal is een inspirerend voorbeeld van groei en ontwikkeling binnen Synsel!


Zelf je carrière starten bij Synsel? Neem een kijkje bij onze vacatures en ontdek de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden. Wie weet word jij onze volgende spotlight!

De laatste 3 spotlights

Iedere week zetten we een Synsel-medewerker in de spotlight. Je kunt ze allemaal terugvinden op onze blogpagina.

4.png
3.png
5.png
element goud synsel logo

Uitgelichte vacature
 

Synsel Techniek - Bedrijfssfeer foto_s - Alva Bedrijfsfotografie re-20.jpg

Sales Consultant

Bij Synsel run jij je eigen salesbusiness binnen onze business. Het eerste jaar leer je alle ins en outs van ons. Je bent constant bezig om succes te behalen voor onze kandidaten, klanten, jezelf en daarmee ook voor Synsel.

tot €100.540 per jaar

element goud synsel logo

Hulp nodig?

Stel je vraag aan

Annet Pelgrum

Corporate Recruiter

Potret Annet corporate recruiter bij Synsel

App

0645032745

element goud synsel logo
bottom of page