top of page
1805x623 Header homepage.png

In de spotlight: Jodiandra Steinkühl

Elke medewerker bij Synsel brengt een uniek verhaal met zich mee. In onze rubriek 'In de spotlight' geven we je een inkijkje in deze verhalen van medewerkers die Synsel zo speciaal maken.

Simon Kempers

Copywriter

De spotlight op Jodiandra Steinkühl

In onze nieuwste editie van 'In de spotlight' schijnt het licht op Jodiandra Steinkühl, de recente aanwinst van de Unit ‘Engineering’ bij Synsel.

 

Hoe ervaart Jodiandra zelf zijn werk bij Synsel? Klaar voor een duik in zijn wereld en bijdrage aan het Synsel-succes?

Van nieuwkomer tot volleerd Consultant

We vroegen Jodiandra allereerst wanneer Synsel voor hem voelde als de juiste keuze. Hij deelde dat het meer een geleidelijk proces was dan een ‘aha-moment’. Jodiandra vertelde vol passie over zijn eerdere rollen in salesomgevingen: "Bijna onmogelijk om het niet naar je zin te hebben met zoveel vlotte babbelaars om je heen!" 


Het sollicitatiegesprek met Corporate Recruiter Annet gaf volgens hem al een gerust gevoel, maar de hartelijke ontvangst tijdens zijn rondleiding door Synsels kantoor voelde al helemaal goed. Van zijn start in de Trainings Unit tot zijn huidige plek in de Engineering Unit onder de vleugels van Niels Florijn, Jodiandra heeft zich ontpopt van nieuwkomer tot volleerd Consultant. 

Zakelijke portretten Sysnel Techniek - Alva Bedrijfsfotografie-65-min.jpg

Achtergelaten zenuwen

Op de vraag naar herinneringen aan zijn eerste dag bij Synsel, wuifde Jodiandra het idee van zenuwen lachend weg. "Zenuwen? Die liet ik bij de parkeerplaats. Daar kwam ik trouwens ook gelijk mijn nieuwe collega Jeremy tegen, wie meteen een gezellig gesprek met me aanging.”


Jodiandra herinnert zich vooral het warme welkom en de bruisende gesprekken in de 'Success Room' van de eerste dag. “Iedereen die nieuw was voelde zich vrijwel meteen thuis.” 


De informatiestorm die op hem afkwam, voelde minder overweldigend dankzij de camaraderie van samen starten en leren in de Trainings Unit. “Mathijs was degene die ons wegwijs maakte in de wereld van Synsel. Dit vormde een geweldige basis voor mijn werk als Consultant binnen het bedrijf.", vertelde hij.

Op hobby-ontdekkingstocht

Toen we Jodiandra vroegen naar zijn vrijetijdsbesteding, gaf hij toe dat zijn werk de afgelopen jaren de meeste vrije uren had opgeslokt. "Hobby's? Die stonden in de wachtrij achter deadlines en projecten," vertelde hij. 


Maar sinds hij bij Synsel is begonnen, is de balans weer terug. "Nu ben ik op een soort hobby-ontdekkingstocht.” Voor nu put Jodiandra vooral energie uit het werken aan zijn persoonlijke ontwikkeling, waarbij hij te vinden is in de sportschool of zich verdiept in een zelfontwikkelingsboek. 

De brug voor nieuw personeel

Toen we Jodiandra vroegen hoe hij een unieke bijdrage levert aan de cultuur van Synsel, lichtten zijn ogen op. "Ik zie mezelf als de brug tussen de nieuwe werknemers en het huidige personeel. Ik zorg ervoor dat onze nieuwe collega’s zich snel thuis en op hun gemak voelen.”


Hij herinnert zich zijn eigen begin bij Synsel en wil die ervaring gebruiken om de integratie voor anderen nóg soepeler te laten verlopen. "Stap je binnen bij Synsel, dan is de kans groot dat ik meteen een gezellig praatje met je aan ga," zei hij met een lach. 

Synsel Techniek - Bedrijfssfeer foto_s - Alva Bedrijfsfotografie re-16.jpg

Samen sporten

Toen we Jodiandra vroegen naar zijn ochtendroutine, begon hij enthousiast te vertellen. "Mijn dag begint vaak bij de Basic-Fit in Deventer, samen met mijn vriendin. Terwijl zij na onze workout richting haar werk vertrekt, zet ik koers naar Synsel."

 

Jodiandra beschrijft deze ochtenden als de perfecte kickstart. "Door te sporten begin ik elke dag opgeladen en ben ik klaar om welke uitdaging dan ook bij Synsel aan te gaan.” 

Verlamming door analyse

Toen we Jodiandra vroegen wie een leidende rol heeft gespeeld in zijn professionele groei bij Synsel, was het antwoord daar meteen. "Dat is zonder twijfel Mathijs," zei hij met bewondering. 
 

Jodiandra legde uit dat zijn natuurlijke neiging tot analyse soms leidt tot 'verlamming door analyse'. "Mathijs leerde me om niet in mijn hoofd te blijven zitten, maar om actie te ondernemen. Niet denken voor de kandidaat, maar ze gewoon opbellen en de vraag stellen." 


Dankzij Mathijs' begeleiding heeft Jodiandra zich ontwikkeld tot een Consultant die niet alleen denkt, maar ook doet. "Hij heeft me echt uit mijn analytische schulp gehaald. En nu? Nu ben ik altijd klaar voor actie en bel ik meteen op!". 

Dromen over People Management

Toen we Jodiandra vroegen naar zijn ambities voor de komende drie jaar, glinsterden zijn ogen bij de gedachte aan een toekomst als Business Unit Manager bij Synsel. "People Management," noemde hij enthousiast, "dat is waar ik van droom. En ik wil die schakel zijn en blijven die nieuwkomers en huidige werknemers bij elkaar brengt!”. 


Zijn natuurlijke aanleg voor menselijk contact ziet hij als zijn grootste troef. Met zijn visie is Jodiandra vastberaden om een toekomst te creëren waarin hij zijn passie voor mensen in de praktijk brengt.

Meer spotlights?

En daar heb je het – een glimp van het pad dat Jodiandra bij Synsel heeft bewandeld. Van de beginstappen in de Trainings Unit tot zijn dromen over People Management, Jodiandra’s reis is een bewijs van de geweldige groeimogelijkheden en de ondersteunende cultuur die Synsel te bieden heeft.

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de verhalen van andere Synsel collega's? Check dan onze andere 'In de spotlight'-blogs
 

Zit je eraan te denken om je eigen carrière bij Synsel te starten? Solliciteer dan op één van onze vacatures en wie weet ben jij straks ook onderdeel van ons gezellige Synsel-team!
 

element goud synsel logo

Uitgelichte vacature
 

Synsel Techniek - Bedrijfssfeer foto_s - Alva Bedrijfsfotografie re-20.jpg

Sales Consultant

Bij Synsel run jij je eigen salesbusiness binnen onze business. Het eerste jaar leer je alle ins en outs van ons. Je bent constant bezig om succes te behalen voor onze kandidaten, klanten, jezelf en daarmee ook voor Synsel.

tot €100.540 per jaar

element goud synsel logo

Hulp nodig?

Stel je vraag aan

Annet Pelgrum

Corporate Recruiter

Potret Annet corporate recruiter bij Synsel

App

0645032745

element goud synsel logo
bottom of page