top of page
1805x623 Header homepage.png

In de spotlight: Joey Pol

Elke medewerker bij Synsel brengt een uniek verhaal met zich mee. In onze rubriek 'In de spotlight' onthullen we deze persoonlijke verhalen, rechtstreeks van de mensen die Synsel zo speciaal maken.

Simon Kempers

Copywriter

De spotlight op Joey Pol

Deze week staat Joey Pol in de spotlight. Als Sales Consultant voor Monteurs heeft Joey een belangrijke rol gespeeld in het begeleiden van talloze Monteurs naar hun nieuwe uitdaging.

 

Maar hoe ervaart Joey zelf zijn rol binnen Synsel? Wat motiveert hem elke dag opnieuw en hoe ziet hij zijn bijdrage aan het succes van Synsel? Ben je klaar om de diepte in te gaan en meer te ontdekken over Joey's verhaal?

Rots in de branding

Toen we Joey vroegen hoe zijn avontuur bij Synsel begon, keek hij terug op zijn dagen als stagiair in 2022. "Het kantoor was toen nog in Hall, je weet wel, in de gemeente Brummen," begon hij.

 

Bij Synsel zijn de Consultants verdeeld in verschillende Units, en Joey's eerste speelveld was de Unit ‘Installatietechniek’. Maar al snel bleek dat Joey meer was dan alleen een veelbelovende stagiair. Samen met zijn collega Sijmen, kreeg Joey al snel een vaste aanstelling.

 

Nu is hij de rots in de branding bij de Unit ‘Monteurs’. Joey's ogen glinsterden van enthousiasme toen hij sprak over zijn huidige team. "Het is alsof je elke dag met je vrienden werkt. We zitten allemaal in dezelfde levensfase, delen dezelfde humor. Het is meer een vriendengroep dan een team van collega’s," zei hij lachend. Voor Joey is het duidelijk: hij heeft niet alleen een baan bij Synsel gevonden, maar ook een tweede familie.

Zakelijke portretten Sysnel Techniek - Alva Bedrijfsfotografie-9.jpg

Optionele zenuwen

Toen we Joey naar zijn eerste dag bij Synsel vroegen, lichtten zijn ogen op met herinneringen aan het kantoor in Hall. "Het was allemaal wat kleiner en persoonlijker toen," herinnerde hij zich. Wat hem vooral bijbleef, was het warme welkom dat hij kreeg, een gevoel dat door vele Synsel-medewerkers wordt gedeeld. "Mijn nieuwe collega's waren reuzenieuwsgierig. Ze wilden alles weten, van waar ik vandaan kwam tot wat me naar Synsel bracht.”

 

Joey bekende dat hij zijn eerste dag wel een beetje gespannen was. "Ik kwam niet binnen met een mede-stagiair of een vriend of iets dergelijks, dus ja, op die eerste dag stond mijn hart een tikje sneller. Maar dat duurde niet lang!" zei hij lachend. Dankzij de oprechte interesse van iedereen voelde hij zich snel thuis.

 

"Nu beginnen de nieuwe gezichten in de Trainings Unit, wat een instant vriendenclub oplevert. Dus voor iedereen die overweegt om bij Synsel te solliciteren: zenuwen zijn optioneel, een geweldige tijd is gegarandeerd!"

Joey als headliner

Toen we Joey vroegen naar een speciaal talent, reageerde hij met een brede grijns. "Nou, ik moet toegeven dat ik de ongekroonde koning van de karaoke ben op onze bedrijfsuitjes." Hij lachte even. "Het is een soort publiek geheim hier, maar ja, ik ben een beetje de vaste headliner voor de uitjes."

 

En Joey's vocale talenten reiken verder dan alleen bedrijfsfeesten. "Ik heb zelfs een keer een optreden gegeven op het trouwfeest van mijn ouders. Dus ja, als Synsel ooit besluit om een talentenshow te houden, vrees ik dat ik ook achter de microfoon te vinden ben.”, zei hij lachend.

Gesprekken over pizzatoppings

Toen we Joey vroegen naar de sfeer binnen Synsel, lichtte zijn gezicht op. "Stel je voor, werken met je beste vrienden - dat is Synsel in een notendop. Er wordt hard gewerkt, maar lachen is net zo belangrijk." Hij pauzeerde even. "Weet je, hoe langer je hier bent, hoe meer het voelt als een tweede thuis. De gesprekken gaan van 'Heb je die voetbalwedstrijd gezien?' naar 'Hoe heb jij gepresteerd het afgelopen kwartaal?' na een paar vrijdagmiddagborrels en bedrijfsuitjes."

 

Met een twinkeling in zijn ogen voegde hij eraan toe: "Je begint als collega's, maar na een paar uitjes en wat diepgaande gesprekken over de beste pizzatoppings, word je gewoon een deel van de grote Synsel-familie. En geloof me, bij ons is er altijd ruimte voor nog een familielid!"

Synsel Techniek - Bedrijfssfeer foto_s - Alva Bedrijfsfotografie re-7.jpg

Heilige ochtenden

Toen we Joey vroegen naar zijn ochtendroutine, glunderde hij van trots. "Sinds een paar maanden begin ik mijn werkdag drie keer per week in de sportschool. Perfect voor een energieke start!" vertelde hij enthousiast. "De Basic-Fit vlakbij het werk is als mijn tweede kantoor, maar dan met meer gewichten en minder koffie."

 

En het hoogtepunt van zijn sportieve ochtenden? "Dat is wanneer ik Tim, mijn collega, daar tegenkom. Niets zegt 'goedemorgen' als het tegelijk bijvullen van je bidon!" voegde hij lachend toe. Maar Joey is ook een man van balans. "Die andere twee ochtenden? Die zijn heilig. Dan koester ik elk extra minuutje in bed!”

Een feestje in de Monteurs Unit

Toen we Joey tot slot vroegen naar zijn mentoren of inspiratiebronnen binnen Synsel, vertelde hij: "Ah, Elmar en Robin - de toppers van de Monteurs Unit. Werken met die twee is elke dag als een feestje, waarbij we regelmatig de slappe lach hebben."

 

Joey gaf toe dat vooral in het begin, toen hij relatief nieuw was bij de organisatie, Elmar en Robin onmisbaar waren. "Hun kennis hebben ze maar al te graag met me gedeeld. Ik kon altijd op hen rekenen, of het nu ging om een ingewikkelde casus of gewoon om te lachen om mijn beginnersfouten." Met een lach voegde hij eraan toe: "Ik denk dat ik zonder hun hulp nog steeds zou proberen uit te vogelen hoe de koffiemachine werkt."

Meer spotlights?

Het verhaal van Joey geeft een unieke inkijk in de wereld van Synsel. Van vroege momenten in de sportschool tot lachen in de Monteurs Unit. Joey’s verhaal is een goed voorbeeld van de cultuur en het ethos van Synsel.

 

Maar dit is slechts één schijnwerper in de hal van Synsel-verhalen. Ben je nieuwsgierig naar de verhalen van andere teamleden? Houd dan zeker onze blogpagina in de gaten. Hier duik je dieper in deze rubriek en laat je je inspireren door de mensen die Synsel tot het succes maken dat het vandaag de dag is.

 

Wil je zelf deel uitmaken van ons gezellige Synsel-team? Neem dan een kijkje tussen onze vacatures. Tot de volgende spotlight!

element goud synsel logo

Uitgelichte vacature
 

Synsel Techniek - Bedrijfssfeer foto_s - Alva Bedrijfsfotografie re-20.jpg

Sales Consultant

Bij Synsel run jij je eigen salesbusiness binnen onze business. Het eerste jaar leer je alle ins en outs van ons. Je bent constant bezig om succes te behalen voor onze kandidaten, klanten, jezelf en daarmee ook voor Synsel.

tot €100.540 per jaar

element goud synsel logo

Hulp nodig?

Stel je vraag aan

Annet Pelgrum

Corporate Recruiter

Potret Annet corporate recruiter bij Synsel

App

0645032745

element goud synsel logo
bottom of page