top of page
1805x623 Header homepage.png

In de spotlight: Marco Veldman

Achter elke medewerker van Synsel schuilt een verhaal. In onze rubriek 'In de spotlight' geven we jou een inkijkje in die verhalen, direct vanuit de ervaringen van onze collega's.

Simon Kempers

Copywriter

De spotlight op Marco Veldman

Deze week is het de beurt aan Marco Veldman. Als Sales Consultant voor Operators heeft Marco talloze Operators begeleid naar hun volgende uitdaging.

 

Maar hoe beleeft Marco zijn dagelijkse werkzaamheden bij Synsel? Hoe vindt hij de sfeer binnen het bedrijf en hoe is hij bij Synsel terechtgekomen? Klaar om je te verdiepen in de wereld van Marco en zijn rol in het succesverhaal van Synsel?

Natuurlijker dan ademhalen

Toen we Marco vroegen hoe hij zich bij Synsel had gevoegd, glimlachte hij en begon te vertellen. Zijn reis begon tijdens zijn mbo-opleiding 'Ondernemer Retail', wat al snel gevolgd werd door 'Facility Management'. Tussen het leren door, vond Marco zichzelf plotseling in een bijbaantje in Sales. En voilà, daar ontdekte hij zijn ware roeping: iets kunnen betekenen voor mensen, waarbij hij zijn vlotte babbel kon inzetten, voelde net zo natuurlijk als ademhalen!

 

Op een dag, terwijl hij door LinkedIn scrolde, kreeg hij een bericht van Dione, de Recruiter van Synsel. Zij had Marco's potentieel gezien en wist precies waar hij thuishoorde. Marco stapte in de wereld van Synsel en wat hem trof was een gevoel van warmte en gezelligheid.

 

Maar wat hem echt deed blijven na zijn stage, was de mogelijkheid om een eigen salesbusiness te runnen binnen de Synselmuren. Dat ondernemerschap in zijn DNA? Dat kreeg hier alle ruimte om te floreren!

Zakelijke portretten Sysnel Techniek - Alva Bedrijfsfotografie-64 (1)-min.jpg

Een feestje op je eerste dag

Na Marco's boeiende reis naar Synsel, waren we nieuwsgierig hoe zijn allereerste dag verliep. Marco's ogen lichtten op bij de herinnering. Hij werd niet zomaar verwelkomd; er stond een heel ontvangstcomité voor hem klaar! Er leek geen einde te komen aan alle handdrukken en warme glimlachen. En wie kon de feestelijke ballonnen op zijn bureau vergeten? Een vrolijke touch van de dames van Customer Success. Het was duidelijk: Synsel weet hoe je een feestje moet vieren, en al helemaal op je eerste werkdag!

 

Maar het waren niet alleen de festiviteiten van die dag die indruk op hem maakten. Toen hij 's avonds thuis kwam, ontving hij een attent berichtje van Zaraida, die polste hoe zijn eerste dag was gegaan. Erg betrokken!

 

We vroegen Marco of hij wat zenuwen had op zijn eerste dag. Marco zei lachend: "Stressbestendigheid zit in mijn natuur." En de sfeer bij Synsel's Sales team? Met hun vlotte babbel was er geen ruimte voor zelfs maar één ongemakkelijke stilte. Perfect voor iemand als Marco!

(Net)werken

Toen we Marco vroegen of hij een verborgen talent of vaardigheid had, lachte hij en zei: "Nou, het is niet echt een 'verborgen' talent, gezien het iets is wat mensen meteen opmerken zodra ze mij ontmoeten."

 

Zijn talent? Een ongelooflijk toegankelijke persoonlijkheid. Het praten met Marco is alsof je met een oude vriend kletst, zelfs als je hem net hebt ontmoet. Deze natuurlijke gave voor menselijke connectie is precies waarom hij uitblinkt in zijn rol als Sales Consultant.

 

Mensen voelen zich direct op hun gemak bij hem, en in de saleswereld is dat onbetaalbaar. Het is duidelijk dat Marco niet alleen z’n werk doet, maar ook connecties maakt!

Nostalgie in Hall

We vroegen Marco vervolgens over de sfeer binnen Synsel. Hij glimlachte met een vleugje nostalgie. "Ik begon bij Synsel toen we nog in Hall, in de gemeente Brummen, zaten. Wat ik daar zo geweldig aan vond, was de hechte sfeer. Je wist meteen als er ergens iets speelde, want alles werd gedeeld."

 

Hij pauzeerde even en vervolgde toen: "Nu Synsel flink is gegroeid, is de dynamiek natuurlijk anders. Maar weet je, dat heeft ook z'n voordelen. Waar je vroeger alles van iedereen wist, kun je je nu meer focussen op je eigen werk en je directe team. En geloof me, binnen die kleinere teams is de band nóg sterker. Het is net alsof je in een hechte familie werkt, maar dan met wat meer privacy en focus. En dat is erg veel waard."

Synsel Techniek - Bedrijfssfeer foto_s - Alva Bedrijfsfotografie re-16.jpg

Eén op één tijd met de autoradio

Toen we Marco vroegen naar het begin van zijn werkdag, schudde hij lachend zijn hoofd. "Ik woon in Duiven, en dat is – als het verkeer mee zit – zo'n 45 minuten rijden. Dus ja, ik ben een redelijk vroege vogel.” Hij grijnsde even. "En dan die files? Laten we het zo zeggen: ik heb aardig wat één-op-één-momenten met mijn autoradio."

 

Hij werd even serieus: "Maar weet je, het feit dat ik al zolang bij Synsel werk, zegt eigenlijk alles. Een file is maar een file. Maar de geweldige sfeer, het team en het werk hier? Dat is elke vroege ochtend en elk 'meezingmomentje' in de auto dubbel en dwars waard."

Een cliché als inspiratie

Als laatste vroegen we Marco naar zijn mentor of inspiratiebron binnen Synsel. Met een glimlach zei hij: "Ik weet dat het cliché klinkt, maar het zijn echt mijn leidinggevenden. Joost heeft me de kunst van het 'denken vanuit de kandidaat' bijgebracht en me laten inzien hoe waardevol een persoonlijke band is. Hij heeft een manier om je te laten voelen dat je echt een verschil maakt."

 

"En Zaraida? Dat is gewoonweg een ‘People Manager’ in hart en nieren. Ze heeft de unieke gave om je te motiveren, zelfs op de moeilijkste dagen, en ze zorgt ervoor dat je altijd plezier houdt in wat je doet. Ze heeft ook die scherpe zakelijke blik, waardoor je altijd weet dat ze het beste voorheeft met zowel het team als het bedrijf."

Meer spotlights?

Het verhaal van Marco geeft een unieke inkijk in de wereld van Synsel. Van vroege autoritten tot het bouwen van diepgaande relaties, Marco’s verhaal is een goed voorbeeld van de cultuur en het ethos van Synsel.

 

Maar dit is slechts één schijnwerper in de hal van Synsel-verhalen. Ben je nieuwsgierig naar de verhalen van andere teamleden? Houd dan zeker onze blogpagina in de gaten. Hier duik je dieper in deze rubriek en laat je je inspireren door de mensen die Synsel tot het succes maken dat het vandaag de dag is. 
 
Wil je zelf deel uitmaken van ons gezellige Synsel-team? Neem dan een kijkje tussen onze vacatures. Tot de volgende spotlight!

 

element goud synsel logo

Uitgelichte vacature
 

Synsel Techniek - Bedrijfssfeer foto_s - Alva Bedrijfsfotografie re-20.jpg

Sales Consultant

Bij Synsel run jij je eigen salesbusiness binnen onze business. Het eerste jaar leer je alle ins en outs van ons. Je bent constant bezig om succes te behalen voor onze kandidaten, klanten, jezelf en daarmee ook voor Synsel.

tot €100.540 per jaar

element goud synsel logo

Hulp nodig?

Stel je vraag aan

Annet Pelgrum

Corporate Recruiter

Potret Annet corporate recruiter bij Synsel

App

0645032745

element goud synsel logo
bottom of page