top of page
1805x623 Header homepage.png

In de spotlight: Dione Valkenburg

Elke medewerker bij Synsel brengt een uniek verhaal met zich mee. In onze rubriek 'In de spotlight' onthullen we deze persoonlijke verhalen, rechtstreeks van de mensen die Synsel zo speciaal maken.

Simon Kempers

Copywriter

De spotlight op Dione Valkenburg

In de spotlight van deze week staat Dione Valkenburg, een toegewijde Recruiter voor Monteurs die inmiddels al 1,5 jaar haar sporen verdient bij Synsel.

 

Maar hoe ervaart Dione zelf haar werk bij Synsel? Klaar voor een duik in Dione’s wereld en haar bijdrage aan het Synsel-succes?.

​Meteen raak

We vroegen Dione allereerst naar het moment dat ze erachter kwam dat Synsel voor haar dé werkplek was. Ze glimlachte en vertelde dat dat gevoel al aan de orde was tijdens haar sollicitatiegesprek.

"Het was meteen raak," vertelde ze. Dione, die haar Synsel-avontuur begon toen Synsel nog te vinden was in Hall , werd ingewerkt door twee ervaren oud-collega’s en kreeg van Mathijs een crashcourse in de wereld van technische functietitels en -omschrijvingen.

Ondanks dat ze officieel bij de afdeling Recruitment hoort, heeft Dione ook meegewerkt aan retentieprojecten op de marketingafdeling, wat haar tot een echte Synsel-duizendpoot maakt. "Het voelt alsof ik hier al veel langer ben dan anderhalf jaar.” Met haar veelzijdigheid en enthousiasme is Dione een onmisbaar onderdeel van de Synsel-familie geworden.

Zakelijke portretten Sysnel Techniek - Alva Bedrijfsfotografie-5.jpg

Spannende sollicitatiegesprekken

Toen we Dione naar haar eerste dag bij Synsel vroegen, herinnerde ze zich dat de echte zenuwen eigenlijk voorafgaand aan het sollicitatiegesprek waren, niet de eerste werkdag zelf. "Ik kende al iemand bij Synsel, wat de zenuwen een beetje temperde, maar die eerste keer op kantoor was nog steeds best spannend!", zei ze met een glimlach.

Wat Dione echt bijblijft van haar eerste dag? De nogal onconventionele 'rondleiding'. "Stel je voor, je krijgt geen officiële rondleiding, maar mag jezelf introduceren met een mond vol brood tijdens de lunch! Probeer dan maar eens charmant 'Hallo, ik ben Dione' te zeggen," lacht ze.

Het was een start die je niet snel vergeet, en een die Dione meteen liet ervaren hoe het is om deel uit te maken van de informele, maar hechte Synsel-familie. "Het was een mix van 'welkom bij het team' en 'succes met kauwen en praten tegelijk'." Met deze ludieke eerste lunch maakte Dione zich onvergetelijk bij haar nieuwe collega’s.

Zuivere kerstliedjes

Toen we Dione vroegen naar haar hobby's buiten het werk, begon ze met een glinstering in haar ogen te vertellen over haar passie voor het zingen van kerstliedjes. "Laten we het zo zeggen, ik zal waarschijnlijk geen zangcarrière beginnen. Het zijn vooral mijn collega’s die van mijn, uh, ‘zuivere zangkunsten’ mogen genieten.” grapte ze. 


Maar haar echte geheime wapen voor een scherpe werkdag is haar routine in de sportschool. "Na een avondje in de gym ben ik de volgende dag lekker scherp op het werk.” En als ze niet aan het zingen of sporten is? Dan vind je Dione vaak op een terrasje met vriendinnen.

 
Maar wacht, er is meer: Dione's recente obsessie is tafeltennis. Waar die obsessie is begonnen? Juist, op de werkvloer! Met een mix van zang, sport, vriendinnen en pingpongskills, brengt Dione een unieke en vrolijke energie naar Synsel.

Kerstmokken met thee

Toen we Dione vroegen naar haar ideale start van de werkdag, onthulde ze lachend dat ze niet echt een ochtendmens is. "Mijn geheim? Een plens koud water! Daar word ik pas écht wakker van, beter dan elke wekker," zei ze met een glimlach. 


En terwijl sommige collega's de dag beginnen met een workout, kiest Dione voor een iets rustigere start. "Geef mij maar mijn kerstmok vol thee en een banaan. Dat is mijn brandstof om de dag te starten bij Synsel!" grapt ze. 


Met deze simpele, maar effectieve ochtendroutine zorgt Dione ervoor dat ze elke dag vol energie aan haar werkdag bij Synsel begint.

Synsel Techniek - Bedrijfssfeer foto_s - Alva Bedrijfsfotografie re-18.jpg

Reddingsboeien van Barend

Toen we Dione vroegen naar de persoon die de grootste invloed heeft gehad op haar professionele groei bij Synsel, antwoordde ze zonder aarzelen: "Barend, absoluut!" Ze legt uit dat Barend haar de ruimte geeft om zelfstandig te leren en te groeien. "Hij laat je je eigen pad vinden, maar is er altijd met een reddingsboei als je dreigt te verdrinken," vertelt ze.  


Ze waardeert de balans die Barend weet te vinden tussen het geven van vrijheid en het bieden van ondersteuning. Met Barends unieke benadering van leiderschap heeft Dione geleerd om met vertrouwen te navigeren binnen haar werkzaamheden bij Synsel.

Stalen zenuwen

Toen we Dione vroegen naar een uitdaging die ze bij Synsel had overwonnen, dacht ze terug aan haar eerste telefonische gesprek. "Oh, dat was best een dingetje," herinnert ze zich lachend. "Ik had tegen mijn collega’s gezegd dat ik geen problemen had met bellen, maar toen ik voor het eerst die headset opzette en de telefoon hoorde overgaan, sloegen de zenuwen toe!" 


Ze beschrijft hoe haar eerste gesprek met een Operator die de banenscan had ingevuld voelde als een grote sprong in het diepe. "Daar zit je dan, met je headset, klaar voor het gesprek en dan opeens... een brok in je keel.”, vertelde ze. “Al snel herpakte ik me en stond ik de Operator te woord. Eén ding wist ik zeker: mijn collega’s wisten meteen dat ik me een beetje stoerder had voorgedaan dan ik op dat moment was.”

Thuis op de Recruitmentafdeling

Toen we Dione vroegen naar haar toekomstplannen bij Synsel, keek ze ons met een glimlach aan. "Ik leef in het nu, net als in de spotlight van Miguel naar voren kwam”, begon ze. Op dit moment voelt Dione zich helemaal thuis op de Recruitment afdeling. "Ik houd van wat ik doe en van het team waar ik mee werk.”

 

Hoewel een toekomstige leidinggevende rol aantrekkelijk klinkt, geniet Dione volop van haar huidige rol en is ze niet gehaast om iets te veranderen. "Wie weet wat de toekomst brengt, maar voor nu is mijn plek bij Recruitment precies waar ik wil zijn!"

Weekend tijdens de werkweek

Toen we Dione tot slot vroegen hoe ze de balans tussen werk en privé bewaarde, deelde ze haar geheim. "Zodra mijn beeldschermen uitgaan, schakelt ook mijn brein over van 'werkmodus' naar 'vrijetijdsmodus'," legde ze uit. Om de overgang te versoepelen, zet Dione zichzelf in beweging zodra ze het kantoor verlaat. "Of het nu gaat om een workout of een wandeling, beweging helpt mij om de dag van me af te schudden." 


Maar dat is niet alles. Dione zorgt ook voor sociale energieboosts door doordeweeks af te spreken met vrienden en familie. "Een hapje eten met de mensen die me dierbaar zijn, voelt als weekend midden in de week."

 

Met haar actieve avonden en gezellige etentjes zorgt Dione voor een gezonde balans die haar helpt om elke dag opnieuw vol energie en enthousiasme bij Synsel aan te komen.

Meer spotlights?

En zo hebben we een kijkje genomen in de wereld van Dione bij Synsel. Van zenuwen tijdens het eerste telefoongesprek tot thee in haar kerstmok, Dione’s verhaal is een prachtig voorbeeld van de inspirerende reis die medewerkers bij Synsel ervaren.
 

Wil je meer verhalen lezen over onze collega's en hun unieke ervaringen bij Synsel? Neem dan een kijkje bij onze andere blogs.

 

En wie weet, misschien word jij geïnspireerd om je eigen reis bij Synsel te beginnen. Bekijk onze vacatures en ontdek waar jouw Synsel-avontuur kan beginnen!

element goud synsel logo

Uitgelichte vacature
 

Synsel Techniek - Bedrijfssfeer foto_s - Alva Bedrijfsfotografie re-20.jpg

Sales Consultant

Bij Synsel run jij je eigen salesbusiness binnen onze business. Het eerste jaar leer je alle ins en outs van ons. Je bent constant bezig om succes te behalen voor onze kandidaten, klanten, jezelf en daarmee ook voor Synsel.

tot €100.540 per jaar

element goud synsel logo

Hulp nodig?

Stel je vraag aan

Annet Pelgrum

Corporate Recruiter

Potret Annet corporate recruiter bij Synsel

App

0645032745

element goud synsel logo
bottom of page