top of page
Gradient werkenbijsynsel.nl.png

Van afstudeerder tot professional: kickstart je carrière bij Synsel!

Na jaren van studeren, deadlines en examens is het eindelijk zover: je diploma is binnen. Maar wat nu? Een échte, eerste baan wacht op je en je bent klaar om de volgende stap in je carrière te zetten. Bij Synsel snappen we hoe spannend en tegelijkertijd uitdagend deze overgang kan zijn. Daarom bieden we jou de perfecte kans om je carrière te kickstarten en door te groeien tot een echte professional. Benieuwd hoe? Ontdek het in dit blog!

Steven cirkel.png

Waarom starten bij Synsel?

Bij Synsel geloven we in de kracht van jong talent. We zijn er trots op dat we een omgeving creëren waar veel afstudeerders zich prettig voelen en meteen blijven hangen. Onze startersbanen zijn ontworpen om je te helpen om je opgedane kennis tijdens je studie om te zetten in waardevolle praktijkervaring, met daarbij natuurlijk de juiste begeleiding en ondersteuning.

Bij Synsel zijn we constant in beweging en op zoek naar mensen die willen bijdragen aan ons succes. Als starter bij Synsel krijg je de kans om deel uit te maken van hecht, gezellig team, te werken aan uitdagende projecten en jezelf te ontwikkelen tot een échte professional.
 

Startersbanen bij Synsel

Bij Synsel hebben we startersbanen die aansluiten bij verschillende achtergronden en interesses. Hier zijn de mogelijkheden:

Junior Sales Consultant

Als Junior Sales Consultant krijg je een vliegende start met een uitgebreid onboarding programma van drie maanden in onze Trainingsunit, begeleid door een dedicated Sales Trainer. Je leert de kneepjes van het salesvak van ervaren professionals. Als Sales Consultant bij Synsel verdien je op basis van performance, wat betekent dat je snel kunt groeien in salaris. Daarnaast krijg je de kans om je eigen business binnen ons bedrijf te runnen, wat je een echt ondernemerschap gevoel geeft.

Sales Assistent

Als Sales Assistent leer je echte sales skills van een professional en word je klaargestoomd om zo snel mogelijk door te groeien naar de rol van Sales Consultant. Je maakt deel uit van een hecht salesteam waar je dagelijks kunt leren en groeien.

Customer Success Specialist

Als Customer Success Specialist heb je direct contact met klanten en kandidaten. Je wordt onderdeel van een hechte en gezellige Customer Success-afdeling en kunt direct je opgedane HR-kennis in de praktijk brengen. Bij Synsel werken we met de nieuwste en beste methoden om onze klanten en kandidaten optimaal te ondersteunen.

De overgang van studie naar werk

De overgang van studeren naar werken kan een grote stap zijn, maar bij Synsel maken we deze overgang zo soepel mogelijk. We begrijpen dat je als starter behoefte hebt aan begeleiding en ondersteuning om je weg te vinden in deze nieuwe wereld. Daarom bieden we een uitgebreid inwerkprogramma dat je helpt om je snel thuis te voelen in je nieuwe rol.

 

Ons inwerkprogramma omvat alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn in je nieuwe functie. Je maakt kennis met je team, krijgt een introductie tot onze bedrijfsprocessen en volgt trainingen om je skills te verbeteren en/of optimaliseren. Daarnaast heeft iedere afdeling binnen Synsel een eigen Business Unit Manager of leidinggevende die je begeleidt tijdens je eerste maanden. Deze persoon is er om je te helpen met vragen, feedback te geven en je te ondersteunen bij je ontwikkeling.
 

Begeleiding, ontwikkeling, groei

Bij Synsel laten we je niet zomaar aan je lot over. We bieden uitgebreide begeleiding en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je succesvol bent in je nieuwe rol. We geloven sterk in de kracht van continue ontwikkeling en daarom heerst er bij Synsel een echte ‘Level Up-cultuur’. We moedigen onze medewerkers aan om zichzelf voortdurend te verbeteren en nieuwe vaardigheden te leren. 

Tips voor een topstart bij Synsel

Een succesvolle start van je carrière begint met de juiste mindset en aanpak. Hier zijn enkele tips om je te helpen het meeste uit je tijd bij Synsel te halen:

 • Wees proactief: Laat zien dat je gemotiveerd bent en initiatief durft te nemen. Vertel wat je leuk vindt en waarom, kom met nieuwe ideeën en toon je inzet.

 • Stel vragen: Wees niet bang om vragen te stellen. Dit is jouw kans om te leren, dus maak er gebruik van. 

 • Netwerk: Maak contact met zoveel mogelijk mensen binnen het bedrijf. Dit helpt je niet alleen om een beter beeld te krijgen van het bedrijf, maar ook om interessante relaties op te bouwen voor de toekomst.

 • Vraag om feedback: Regelmatige feedback is erg belangrijk voor je ontwikkeling. Vraag je collega’s om feedback op je werk en gebruik deze om jezelf te verbeteren.
   

Voordelen van werken bij Synsel

Werken bij Synsel biedt je niet alleen dé kickstartstart van je carrière, maar ook tal van andere voordelen:

 

 • Jong, hecht team: Je krijgt de kans om te beginnen in een hecht, jong team waarbij de sfeer nooit minder dan ‘geweldig’ is. Ieder kwartaal wordt er een memorabel bedrijfsfeest georganiseerd om de banden met je collega’s nóg hechter te maken. 

 • Praktijkervaring: Je doet hands-on ervaring op in een professionele omgeving, wat je een serieuze voorsprong geeft op de arbeidsmarkt.

 • Doorgroeien: Bij Synsel stimuleren we interne doorgroei en bieden we volop kansen voor promotie.

 • Persoonlijke ontwikkeling: Je krijgt de kans om je vaardigheden te ontwikkelen en te groeien als echte professional.

 • Innovatieve werkplek: Synsel staat bekend om zijn werkomgeving. In ons gloednieuwe kantoor in Apeldoorn-Noord vind je de beste voorzieningen, zoals zit-stabureaus, een massagestoel en een eigen bar met lunch en fruit van de zaak. Daarnaast werk je met de nieuwste technologieën en methoden, wat je ervaring nóg waardevoller maakt.

Werken bij Synsel: Solliciteer nu!

​Ben je klaar om de eerste stap te zetten naar een succesvolle carrière? Wacht dan niet langer. Neem een kijkje tussen onze vacatures en solliciteer vandaag!

Onze laatste verhalen

Sales vacatures

bottom of page