top of page
1805x623 Header homepage.png

Afstudeerstage Commerciële Economie

Tijdens jouw stage werk je, rekening houdend met jouw stageopdracht, actief mee en krijg je de kans om alle kneepjes van het Sales vak te leren. 

Leer alle kneepjes van het Sales vak

Samen werken we aan

jouw toekomst

We bieden je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen

500

Level up naar Synsel

Een derde van jouw leven breng jij straks werkend door. Dat is nogal wat. Laten we er daarom samen voor zorgen dat jouw stage er één is waarbij je bouwt aan je carrière. En dat het een stage is waar je plezier aan beleeft. Onder het mom ‘practice what you preach’: met 75 collega’s vieren we samen successen, spelen we een potje pingpong, nemen we plaats achter de Playstation of aan onze eigen bar. Ook buiten het kantoor wordt gelachen en gefeest door ons jonge (en groeiende) team. Onze interne party planner Elisabeth zorgt voor de leukste teamuitjes, met als hoogtepunt de gezamenlijke skivakantie naar Oostenrijk! Als contrast voor deze feestjes en het après-skiën zijn we ook een sportief team. Alle collega’s hechten in het dagelijks leven veel waarde aan sporten en gezonde voeding. Zo staat er elke dag een heerlijke lunch en gevulde fruitmand klaar en doen we als team geregeld mee aan evenementen zoals obstacle runs en voetbaltoernooien.

Dit vind je leuk om te doen

Bij Synsel Techniek openen we deuren voor technici naar de beste baan. Om hier de beste in te zijn, zetten we de kandidaat altijd voorop en geloven we in focus. We bemiddelen dan ook alleen technische specialisten binnen de elektrotechniek, werktuigbouwkunde en mechatronica. Deze focus zie je ook terug binnen Synsel, bij ons werken deskundige specialisten die ieder hun eigen ‘ding’ doen zoals sales, sourcen, marketing of administratie. Onze afdeling Sales is dagelijks bezig met het maken van de ultieme match tussen kandidaat en opdrachtgever. De opdrachten liggen klaar, de kandidaten zijn gevonden en de administratieve rompslomp wordt voor ze geregeld. Het ‘enige’ dat zij binnen Sales hoeven te doen, is het vinden van de beste baan voor hun technische professionals. Tijdens jouw stage werk je, rekening houdend met jouw stageopdracht, actief mee en krijg je de kans om alle kneepjes van het Sales vak te leren: ✔ Meewerken bij het contact met bedrijven en technische specialisten binnen de wereld van machinebouw, (proces)industrie en industriële automatisering. ✔ Helpen bij het vinden van die tech dream in ons geavanceerde klantsysteem en binnen ons netwerk van +2500 werkgevers. ✔ In contact zijn met en zorgen voor tevreden werkgevers, plannen van gesprekken en sluiten van deals.

Stel je vraag aan

Annet Pelgrum

Corporate Recruiter

Potret Annet corporate recruiter bij synsel

Hier herken jij jezelf in

Zoals jij is er maar 1. Daarom is Synsel erg benieuwd naar jouw mening en ideeën tijdens deze stageperiode. Verder ben jij: ✔ Een vierdejaars HBO student, bij voorkeur in de richting van Commerciële Economie, Marketing of International Business and Languages ✔ Leergierig en je wil jezelf graag ontwikkelen op commercieel gebied. ✔ Open en eerlijk. ✔ Woonachtig in de omgeving van Apeldoorn, Arnhem of Zutphen. Wij gaan graag efficiënt met tijd om.

Dit krijg je

Binnen de wereld van machinebouw, (proces)industrie en industriële automatisering zijn er oneindig veel kansen. Jij kan tijdens jouw stage bij Synsel het ultieme bereiken.

 

Samen werken we aan jouw toekomst en bieden we je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Verder kan je vanuit onze kant rekenen op:

  • Een goede stagevergoeding tot € 500,- per maand.

  • De mogelijkheid om te blijven na het afstuderen.

  • Genoeg tijd om aan jouw afstudeeropdracht te werken.

  • Een collegiale werksfeer waarin je kunt rekenen op support van al je collega’s.

  • Lunch en fruit van de zaak

Level up naar Synsel. Solliciteer direct! 

Level up betekent
dat wij altijd:

icoon rennende mensen

Voorop lopen in de markt

icoon groei

Willen groeien

icoon beker synsel

Altijd de beste willen zijn

element synsel logo goud

Zet je volgende stap

Interesse in deze vacature? Solliciteer nu! Twijfel je of je geschikt bent voor deze functie? Laat dan toch je gegevens achter.

Dan kijken wij wat er mogelijk is. Je krijgt binnen 1 werkdag reactie.

Upload je cv
element logo synsel goud

Hulp nodig?

Stel je vraag aan

Annet Pelgrum

Corporate Recruiter

Potret Annet corporate recruiter bij Synsel
element logo synsel goud
bottom of page