top of page
1805x623 Header homepage.png

Hoe we zijn,
is hoe we werken

Jong, ambitieus en een tikkeltje eigenzinnig. En talentvol, vergeet talentvol niet! Sinds afgelopen jaar is Business manager Zaraida Vanistendael onderdeel van het Synsel team en zoals ze zelf zegt: “Ik word ongelofelijk vrolijk van al het talent wat hier om me heen loopt”.

Hanna Bakker

marketeer

Een statische werkwijze past daar niet in thuis. Natuurlijk, de super succesvolle best-practices van de afgelopen tien jaar hebben we geprobeerd 1 op 1 aan te brengen bij onze nieuwe toppers, maar wat blijkt: Mensen werken het beste als ze in hun eigen kracht staan. En daar hebben ze vrijheid voor nodig.

Doe het anders even lekker zelf

We dachten trouwens dat Zaraida een enkele afdeling ging runnen. Hadden wij het even mis. Ze heeft zonder pardon meegeholpen om alles wat we begrepen van een top-down bedrijf op de schop te gooien en er een horizontale structuur van te maken.

(We verdenken hier oprichter PeterJan trouwens ook van, die sowieso gelooft dat ‘goed’ in de weg staat van ‘geweldig’. En hij weet dat een horizontale organisatie innovatief vermogen vergroot.)

Vanmiddag waren ze beide überhaupt niet meer geïnteresseerd in management werk, en zaten ze fanatiek mee te bellen met onze specialisten. Vanaf nu betekent leiderschap bij Synsel letterlijk het goede voorbeeld geven i.p.v. vertellen wat er moet gebeuren.

Maatwerk

Zakelijke portretten Sysnel Techniek - Alva Bedrijfsfotografie-22.jpg

Voor Synsel gaat techniek over mensen. Zonder technici geen techniek, daar maken we ons sterk voor. Mensenwerk is maatwerk. Dat maatwerk moeten onze specialisten kunnen leveren op een manier waarop zowel de specialist en kandidaat kunnen stralen.

 

Dat doel staat voorop, de weg er naartoe kun jij zelf invullen. Succes staat voorop.

Succes delen = Omzet delen

En dat succes, dat gaan we delen en daarin is beloning BELANGRIJK. Daarom delen we bij Synsel het succes niet enkel in de vorm van statisch loon, maar deel je als specialist mee in de gerealiseerde omzet. Als een organisatie niet meer topzwaar is valt er nu eenmaal meer te verdelen. En daar heeft het team vooralsnog niets over te klagen.

Wat is financiële medewerkersparticipatie: Dit betekent dat medewerkers financieel meedelen in het bedrijf. Dit kan via winstdeling, waarbij werknemers simpelweg delen in de winst, maar ook via opties, gerealiseerde omzet en de verschillende bonus varianten.

Als we zeggen: “Wij zijn Synsel” dan hebben we het niet alleen over het managementteam. Synsel dat zijn wij, een team van specialisten waarbij iedereen in zijn of haar eigen kracht werkt.

Die Ferrari is niet van de directeur

Regels op de schop gooien indien nodig, doen wat werkt en delen in de omzet. Dat leent zich voor een eigenwijze bonus structuur die ingericht is met de bedoeling dat de auto van onze specialisten sowieso dikker zal zijn dan die van de directeur. Er zit een heel eenvoudige rekensom achter, die Zaraida je in een paar tellen uit kan leggen.

Management in dienst van het team

Dat doet ze trouwens graag: dingen eenvoudig uitleggen. Hoewel je alle vrijheid hebt kan je altijd bij haar en het management terecht voor toelichting, inspiratie en ondersteuning. Zo vertelt Zaraida: “Ik hoop dat het team mij ongelofelijk hard aan het werk gaat zetten. Dat ze uitvragen wat er nodig is en ik daarin kan voorzien.” Daarmee pakt het team zelf ownership voor het succes en is Zaraida’s rol faciliterend en steeds die stip op de horizon vast te houden.

We geloven in leren door te doen. Vanuit de praktijk blijven we ontwikkelen. Als het proces werkt, blijf het doen, zo niet, herschrijf dan het proces. Heb je daar inspiratie bij nodig dan loopt er in-house ongelofelijk veel ervaring waar je op mag leunen. Of haak aan bij de kennissessies en opleidingsmogelijkheden, als dat je ding is natuurlijk.

Zet Zaraida aan het werk

Oja, er is nog een bureau vrij! Kom jij Zaraida aan het werk zetten en zet je binnenkort jouw Ferrari naast die van onze collega’s? App even, als jij je CV meeneemt, zorgen wij voor de koffie!

element goud synsel logo

Uitgelichte vacature
 

bedrijfsfotografie sales op het kantoor

Junior Consultant

Bij Synsel run jij je eigen salesbusiness binnen onze business. Het eerste jaar leer je alle ins en outs van ons. Je bent constant bezig om succes te behalen voor onze kandidaten, klanten, jezelf en daarmee ook voor Synsel.

tot €57.860 per jaar

element goud synsel logo

Hulp nodig?

Stel je vraag aan

Annet Pelgrum

Corporate Recruiter

Potret Annet corporate recruiter bij Synsel

App

0645032745

element goud synsel logo
bottom of page