top of page
1805x623 Header homepage.png

Goede redenen om als
Sales Consultant aan de
slag te gaan

Leren in de praktijk, écht wat betekenen voor mensen en mooie deals sluiten: er zijn genoeg redenen om de overstap te maken naar een baan als Sales Consultant. We vroegen drie collega's wat voor hen de belangrijkste reden is dat ze enthousiast zijn over het werk als Sales Consultant bij Synsel Techniek.  

Hanna Bakker

marketeer

Joey Pol | Echt wat betekenen voor mensen

“Als je op je plek zit op je werk dan zit je stukken beter in je vel. Dat geldt voor mijzelf en zeker ook voor de technici waarmee we werken. Iemand aan een hele mooie functie helpen bij een interessant bedrijf, daar word ik enthousiast van!”  

Na zijn opleiding Commerciële Economie kon Joey via een afstudeerstage direct bij Synsel aan de slag. In het werk focust Joey op een klik tussen de toekomstige werknemer en het bedrijf.  

“Er zijn genoeg redenen waarom iemand een nieuwe baan zoekt, dit kunnen hele persoonlijke redenen zijn. Ik heb laatst iemand een nieuwe baan kunnen aanbieden bij wie het even tegen had gezeten en die een tweede kans verdiende. Als je die kunt geven en ziet dat iemand nu ook heel succesvol is. Daar haal je veel voldoening uit." 

Zakelijke portretten Sysnel Techniek - Alva Bedrijfsfotografie-9.jpg

Robert Zielhuis | Teamwork leidt tot individuele successen

“Als team moet je op elkaar kunnen bouwen, daarom ondersteunen we elkaar. Ook is er echt ruimte om op je eigen prestaties in te zetten. Daar sturen we op en we werken er hard voor, al is er wel altijd ruimte voor gezelligheid of een grapje.” 

Met een achtergrond als teamleider maakte Robert een krachtige start. Je eerste maanden bij Synsel Techniek staat er een solide inwerktraject voor je klaar. Dit doe je niet alleen, maar in een gemengd team wat bestaat uit ervaren collega’s en mensen die net als jij net beginnen.  

“Ik kan me optrekken en meten aan de collega’s die ook net begonnen zijn en zit letterlijk naast de collega’s met jarenlange ervaring. Ondersteuning is er volop, maar het is ook lekker dat ik de ruimte kan pakken om mijn eigen succes te bepalen.”  

Zakelijke portretten Sysnel Techniek - Alva Bedrijfsfotografie-27_websize.jpg

Sijmen Bossenbroek | Goede relaties opbouwen

“Een goede relatie opbouwen geeft energie. Het gaat namelijk niet altijd om snel scoren en zeker niet over kortetermijndoelen. Zodra je in mensen investeert krijg je daar vroeger of later, altijd wat voor terug. Daarom focus ik op goede contacten en gezellige gesprekken!” 

De goede sfeer in het team deed Sijmen besluiten bij Synsel Techniek te blijven na zijn afstudeerstage voor de opleiding Commerciële Economie. Als echte gangmaker leeft hij op van de leuke contacten met collega's, techneuten en bedrijven. 

“Ik leer iedere dag nieuwe mensen kennen en krijg de tijd me echt in iemands situatie te verdiepen. Zo weet je dat je ook echt de beste baan voor iemand vindt!”  

Zakelijke portretten Sysnel Techniek - Alva Bedrijfsfotografie-11.jpg
element goud synsel logo

Uitgelichte vacature
 

bedrijfsfotografie sales op het kantoor

Junior Consultant

Bij Synsel run jij je eigen salesbusiness binnen onze business. Het eerste jaar leer je alle ins en outs van ons. Je bent constant bezig om succes te behalen voor onze kandidaten, klanten, jezelf en daarmee ook voor Synsel.

tot €57.860 per jaar

element goud synsel logo

Hulp nodig?

Stel je vraag aan

Annet Pelgrum

Corporate Recruiter

Potret Annet corporate recruiter bij Synsel

App

0645032745

element goud synsel logo
bottom of page