top of page
1805x623 Header homepage.png

Afstudeerstage HR

Onze CS-afdeling is het middelpunt van alle processen tussen onze klanten, onze kandidaten, onze backoffice-partij en onze Business Units. Vervelen? Dat woord ken je niet als Afstudeerstagiair HR bij Synsel.

Draag bij aan een soepele onboarding

Samen werken we aan

jouw toekomst

We bieden je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen

500

Level up naar Synsel

Synsel is hét detacheringsbureau voor de beste Monteurs, Operators en Engineers. Onze strategie? Wij werken vanuit de kandidaat in plaats van de opdrachtgever. Wat willen zij en waar willen zij naartoe? Dankzij ons netwerk van meer dan 2.500 techbedrijven vinden we keer op keer de perfecte match voor onze kandidaten! Dankzij onze goeddoordachte strategie groeien wij iedere dag. En niet zo’n beetje ook. Wat daarom belangrijk is? Juist, het opbouwen en onderhouden van de mooiste relaties met klanten én kandidaten.

Jouw Rol als Afstudeerstagiair HR

Stel je vraag aan

Annet Pelgrum

Corporate Recruiter

Portret Annet corporate recruiter bij Synsel

Ben jij die afstudeerstudent(e) HR of Customer Relationship Management? En heb jij een passie voor het opbouwen en onderhouden van de perfecte relaties met klanten en kandidaten? Dan zijn we bij Synsel Techniek op zoek naar jou!

Over Synsel

Onze CS-afdeling is het middelpunt van alle processen tussen onze klanten, onze kandidaten, onze backoffice-partij en onze Business Units. Vervelen? Dat woord ken je niet als Afstudeerstagiair HR bij Synsel. Jij zal namelijk: ✔ Onze CS-medewerkers algemeen ondersteunen; ✔ Bijdragen aan een soepele onboarding van werknemers; ✔ Belangrijke documenten opmaken die de kwaliteit van onze diensten waarborgen; ✔ Zorg dragen voor nauwkeurige administratie en verwerking van klantgegevens; ✔ Telefonische vragen en uitdagingen van klanten opnemen en oplossen; ✔ Welkomst- en overnamepakketjes samenstellen en versturen; ✔ Bestellingen voor kantoorbehoeften en evenementen coördineren.

Wie zoeken wij?

Jij bent een ambitieuze student Customer Relationship Management of HR met: ✔ Een proactieve instelling en leergierige natuur; ✔ Sterke communicatieve vaardigheden en organisatorisch talent; ✔ Het vermogen om zelfstandig te werken in een levendige omgeving.

Dit krijg je

Samen werken we aan jouw toekomst en bieden we je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Verder kan je vanuit onze kant rekenen op:

  • Een goede stagevergoeding tot € 500,- per maand;

  • De mogelijkheid om te blijven na het afstuderen;

  • Een unieke kans om praktische ervaring op te doen in een bruisende en ambitieuze omgeving;

  • Begeleiding en ondersteuning bij je afstudeeropdracht;

  • Een inspirerende werkomgeving waar teamspirit en gezelligheid centraal staat;

  • Lunch en fruit van de zaak;

  • Minimaal 4 leuke bedrijfsuitjes per jaar;

  • Een gezellige kantooromgeving met de beste faciliteiten.

Level up naar Synsel. Solliciteer direct! 

Level up betekent
dat wij altijd:

icoon rennende mensen

Voorop lopen in de markt

icoon groei

Willen groeien

icoon beker synsel

Altijd de beste willen zijn

element synsel logo goud

Zet je volgende stap

Interesse in deze vacature? Solliciteer nu! Twijfel je of je geschikt bent voor deze functie? Laat dan toch je gegevens achter.

Dan kijken wij wat er mogelijk is. Je krijgt binnen 1 werkdag reactie.

Upload je cv
element synsel logo goud

Hulp nodig?

Stel je vraag aan

Annet Pelgrum

Corporate Recruiter

Portret Annet corporate recruiter bij Synsel
element synsel logo goud
bottom of page