top of page
1805x623 Header homepage.png

Corporate Recruiter

Level up your job. Level up everyone’s job. Level up naar Synsel.

Maak impact op groei en ontwikkeling

Geef je eigen carrière

vorm

Minimaal 4 memorabele bedrijfsuitjes per jaar

2.750 - 4.000

Level up naar Synsel

Level up your job. Level up everyone’s job. Level up naar Synsel.

 

Jij bent zo’n top recruiter die niet aan problemen doet. ‘Uitdagingen’ staat wel in je woordenboek. Want daar hou je van, van uitdagingen. We hebben dan ook precies de uitdaging die jij zoekt voor je klaar staan.

 

Synsel is helemaal klaar voor zijn grootste level up in de geschiedenis van onze organisatie. Dat is een fantastische uitdaging, maar absoluut geen probleem. Want wij zijn er klaar voor, en dan ook echt. Want onze werving structuur en propositie zitten steengoed in elkaar. Zo gaan we samen binnen no time opschalen van 50 naar zo’n 150 interne sales consultants.

Dit vind je leuk om te doen

Jij gaat vlammen. En wij gaan voor je door het vuur. Want jij haalt de beste salestalenten binnen bij Synsel. Dat is niet zo moeilijk, want jij hebt de allerbeste sales baan van Nederland voor ze. Je kunt je dus helemaal richten op het leuke deel van het werk. Jouw werk zit vooral in toptalent selecteren uit die grote poule. Zodat wij intern drie keer zo groot worden. Dat hoef je niet alleen te doen, dat doen we samen. Want Synsel staat voor je, naast je en achter je. Jij bent verantwoordelijk voor het corporate recruitment. Je spart direct met het MT en je bent ook niet bang om je topideeën te delen met collega’s. Van dag tot dag doe je dit: ✔ Targets overtuigen bij Synsel te komen werken ✔ Screenen van kandidaten. Door onze steengoede marketingpropositie komt de helft van de kandidaten zo bij jou binnen. Jij regelt dat de besten bij ons aan tafel komen. ✔ Dat betekent: Per maand zo’n 40 leads digitaal spreken, 10 live gesprekken voeren en contracten tekenen met zeker 3 tot 4 sales talenten ✔ Dat doe je door actieve appjes, belletjes en LinkedIn-berichtjes, en gezellig contact houden in de hele recruitment journey ✔ Door die persoonlijke appjes en belletjes zie jij haarscherp wie op gesprek kan komen, en voor wie dat tijdverspilling is - zowel voor hen als voor ons ✔ Je geeft mensen een level up door ze een leukere en betere baan te geven ✔ Werken met de meest innovatieve recruitment inzichten die wij al 12 jaar ontwikkelen ✔ Je checkt of je voortgang in lijn loopt met het grotere hiring plan ✔ Samen met je collega’s van marketing en recruitment werken aan nieuwe wervingscampagnes

Stel je vraag aan

Annet Pelgrum

Corporate Recruiter

Potret Annet corporate recruiter bij Synsel

Hier herken jij jezelf in

Level up is jouw motto. Ook al hoor je ‘m nu misschien voor het eerst, jij herkent je daar meteen in. Want jij wil iedere dag een stapje meer, beter en hoger. Dat wil je voor jezelf en voor Synsel. Want succes maak je samen, dat weet jij ook. Je voelt je zelfverzekerd genoeg om in relatief korte tijd zo’n 100 sales agents bij Synsel te gaan aannemen. Naast onze propositie ben jij de reden dat sales agents bij Synsel willen werken. Jij hebt dan ook al een paar jaar ervaring in recruitment en weet precies hoe je dit wil gaan aanpakken. Niet dat je veel zelf hoeft uit te vinden, onze propositie staat superstevig. Je bent ook een directe sparringpartner van het MT. We vinden het goed als je ambitie hebt. Je bent niet alleen recruiter, je bent ook bij de onboarding betrokken. Na de hire zorg je dat iedereen zijn plek weet te vinden in de organisatie.

Hier kom je te werken

Synsel is het meest innovatieve techrecruitment bedrijf van Nederland. Wij hebben best practices uit de e-commerce toegepast op de recruitment sector. Sinds de oprichting van ons bedrijf richten wij ons helemaal op de kandidaat. Wat willen zij en waar willen zij naar toe? Daar is ons hele bedrijf omheen gebouwd. En dat werkt. We verdubbelen ieder jaar in omzet en we hebben een netwerk van 2500 techbedrijven waar we mee werken. We vlammen iedere dag en gaan voor elkaar door het vuur. Onze core business is het verder helpen van zo veel mogelijk techneuten in hun carrière. Zo kijken we ook naar het werven van onze salesmensen. Wij zijn niet gewoon een werkgever, wij zijn een level up voor iemands carrière. En als corporate recruiter maak je dus iedere dag mensen gelukkig met de kans om bij Synsel te werken.

Dit krijg je

 • Salaris tussen € 2.750 en € 4.500 bruto per maand + bonus per hire

 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld

 • Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer woon-werkverkeer

 • Telefoon en abonnement van de zaak

 • Minimaal 4 memorabele bedrijfsuitjes per jaar

 • Vrijdagmiddagborrels

 • Enthousiaste, professionele en resultaatgerichte collega’s.

Verder krijg je ook... 

 • Toegang tot de modernste recruitment tools

 • Een intern opleidingsprogramma

 • Veel vrijheid om je werkzaamheden in te vullen en mee te denken met de organisatie

 • Een fijne kantooromgeving met eigen bar, massagestoel en moderne zit- sta bureaus, gezonde lunch en fruit van de zaak

Level up naar Synsel. Solliciteer direct! 

Level up betekent
dat wij altijd:

icoon lopende mensen

Voorop lopen in de markt

icoon groei

Willen groeien

icoon beker synsel

Altijd de beste willen zijn

element goud synsel logo

Zet je volgende stap

Interesse in deze vacature? Solliciteer nu! Twijfel je of je geschikt bent voor deze functie? Laat dan toch je gegevens achter.

Dan kijken wij wat er mogelijk is. Je krijgt binnen 1 werkdag reactie.

Upload je cv
element goud synsel logo

Hulp nodig?

Stel je vraag aan

Annet Pelgrum

Corporate Recruiter

Potret Annet corporate recruiter bij Synsel
element goud synsel logo
bottom of page