top of page
1805x623 Header homepage.png

CRM Marketeer

Jij eet strategie for breakfast. Groei is je middle name. En data driven is maar een van je vele drives in het leven. Daarom zit jij helemaal op je plek als CRM marketeer by Synsel, dé top notch techrecruiter van Nederland.

Toegang tot de beste marketingtools

Veel vrijheid om je werkzaamheden in te vullen

Minimaal 4 memorabele bedrijfsuitjes per jaar

3.000 - 4.500

Level up naar Synsel

Dit vind je leuk om te doen

Level up your job. Level up your marketing game. Level up naar Synsel.
 

Jij eet strategie for breakfast. Groei is je middle name. En data driven is maar een van je vele drives in het leven. Daarom zit jij helemaal op je plek als CRM marketeer by Synsel, dé top notch techrecruiter van Nederland. Synsel groeit hard. En door jou groeien we nog harder. Dus kun je bij ons doorgroeien tot de meest advanced CRM marketeer van Nederland.

Jij haalt alles uit onze database en gaat onze retentie strategie verder uitbouwen. That’s it. Als CRM marketeer, of retentiemarketeer, ben je verantwoordelijk voor onze database vol steengoede kandidaten. Je zorgt er via allerlei kanalen voor dat onze kandidaten warme leads zijn en blijven. Jij hebt maar één doel voor ogen, en dat is retentie of heractivatie van deze leads. Je werkt uitvoerend met e-mail. Ook werk je aansturend en uitvoerend met Whatsapp. En ons CDP kent geen geheimen voor jou. Retentie, personalisatie en e-mailmarketing ken je haast beter dan je beste vriend of vriendin. Van dag tot dag ben je bezig met: ✔ Het optimaliseren, uitbouwen en bedenken van kanaalbrede campagnes ✔ Bouwen van e-mail en marketing automations ✔ Optimaliseren van de bestaande automations via A/B testen ✔ Het optimaliseren en uitbouwen van ons whatsappkanaal ✔ Bewaken van de kwaliteit van de database ✔ Segmentaties uitwerken en gepersonaliseerde campagnes opbouwen ✔ Invulling geven aan het testplan ✔ Je flow afstemmen op verschillende fases van de Costumer Journey ✔ Briefen van de content marketeers die de content voor jouw campagnes maken Easy, right? Voor jou wel.

Stel je vraag aan

Annet Pelgrum

Corporate Recruiter

Potret Annet corporate recruiter bij Synsel

Hier herken jij jezelf in

Je gaat voor groei, in alles wat je doet. En je hebt dan ook zin in een baan met flinke groeikansen. Want terwijl je Synsel groter maakt, ontwikkel je jezelf steeds meer in je specialisme. Synsel’s motto is Level Up. En jij gaat dan ook iedere dag voor een beetje beter dan de dag ervoor. Verder ben je ondernemend. Je krijgt bij ons alle vrijheid om je eigen ideeën uit te voeren, zolang ze maar goed zijn. En goede ideeën komen altijd uit een ondernemende mindset. Je stapt makkelijk op nieuwe situaties af en je probeert graag nieuwe dingen uit. Je bent niet bang om te falen, en nog minder bang om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen prestaties. Want jij weet: Succes maak je samen, en begint bij jezelf. Je hebt minimaal een HBO-opleiding afgerond. In marketing of strategie, of iets heel anders, dat vinden we ook prima. Je weet als geen ander wat marketing automation en retentie zijn, omdat je zeker al een jaar ervaring hebt als CRM- of e-mailmarketeer. In zo’n vette marketingomgeving als die van Synsel leer je uiteraard iedere dag bij. En daar heb je zin in. Verder ben je data-driven en analytisch. Je kent Google Analytics als geen ander. Ervaring met CDP is een pré.

Dit krijg je

Level up betekent
dat wij altijd:

icoon lopende mensen

Voorop lopen in de markt

icoon groei

Willen groeien

icoon beker synsel

Altijd de beste willen zijn

We vragen best wel wat van je: toewijding, motivatie, ondernemerschap en goede marketingskills.

 

Maar we geven ook veel:

  • Salaris tussen €3.000 – €4.500

  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld

  • Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer woon-werkverkeer

  • Minimaal 4 memorabele bedrijfsuitjes per jaar

  • Vrijdagmiddagborrels

  • Enthousiaste, professionele en resultaatgerichte collega’s

En ook:

  • Toegang tot de allerbeste marketingtools

  • Veel vrijheid om je werkzaamheden in te vullen en mee te denken in de organisatie

  • Een fijne kantooromgeving met eigen bar, massagestoel en moderne zit- stabureaus, gezonde lunch en fruit van de zaak

Level up naar Synsel. Solliciteer direct!
 

Hier kom je te werken

Synsel is het meest innovatieve techrecruitmentbedrijf van Nederland. Wij hebben best practices uit de e-commerce toegepast op de recruitmentsector. Sinds de oprichting van ons bedrijf richten we ons helemaal op de kandidaat. Wat willen zij en waar willen zij naar toe? Daar is ons hele bedrijf omheen gebouwd. En dat werkt. We verdubbelen ieder jaar in omzet en we hebben een netwerk van 2500 techbedrijven waar we mee werken. We vlammen iedere dag en gaan voor elkaar door het vuur. Je werkt iedere dag samen met Barend, je ervaren marketingmanager. Dan hebben we ook nog onze performance marketeer. Je werkt veel samen met deze performance marketeer om de kandidaatjourneys compleet te maken en op elkaar aan te laten sluiten. Ook onze content marketeer staat voor je klaar. Die schrijft knallende e-mailflows en goede whatsappberichten voor je. Naast ons interne team werk je samen met de beste freelancers in de markt.

element goud synsel logo

Zet je volgende stap

Interesse in deze vacature? Solliciteer nu! Twijfel je of je geschikt bent voor deze functie? Laat dan toch je gegevens achter.

Dan kijken wij wat er mogelijk is. Je krijgt binnen 1 werkdag reactie.

Upload je cv
element goud synsel logo

Hulp nodig?

Stel je vraag aan

Annet Pelgrum

Corporate Recruiter

Potret Annet corporate recruiter bij Synsel
element goud synsel logo
bottom of page