top of page
1805x623 Header homepage.png

Head of People, Recruitment, Development and Culture

Ben jij klaar om aan het roer te staan van een HR-revolutie in een bedrijf dat bruist van dynamiek en innovatie? Dan is Synsel op zoek naar jou!

Speel een cruciale rol binnen Synsel

Uitdagende werkzaamheden en eigen verantwoordelijkheden

Minimaal 4 memorabele bedrijfsuitjes per jaar

4.000 - 6.500

Level up naar Synsel

Bij Synsel Techniek stap je in een wereld waar dynamiek, ambitie en innovatie de kern vormen van alles wat we doen. Hier werk je samen met een team dat barst van de jonge, energieke professionals, die elke dag met ambitie hun dromen nastreven. Het is een team waar jij als Head of People een centrale rol speelt in het vormgeven van onze toekomst.

Jouw Rol als HR Manager

Stel je vraag aan

Annet Pelgrum

Corporate Recruiter

Portret Annet corporate recruiter bij Synsel

Ben jij klaar om aan het roer te staan van een HR-revolutie in een bedrijf dat bruist van dynamiek en innovatie? Dan is Synsel op zoek naar jou! Wij zoeken een gedreven en ervaren Head of People die ons HR-beleid net zo vooruitstrevend kan maken als onze organisatie!   

Over Synsel

In onze organisatie krijg je een uniek open speelveld waarin je snel beslissingen kunt en moet nemen. Bij Synsel word je niet beperkt door oude, vastgeroeste systemen: hier heb je de vrijheid en de ruimte om jouw visie op HR in de praktijk te brengen. En jij? Jij bent de strateeg in onze organisatie, de drijvende kracht achter een personeelsteam dat de kern vormt van onze groei. Jouw visie en leiderschap zijn cruciaal in het aantrekken en behouden van toptalent, en zorgen ervoor dat Synsel dé werkgever wordt en blijft in Nederland. Jouw rol als Head of People bij Synsel omvat onder andere: ✔ Verantwoordelijk voor het bewaken en excelleren van de bedrijfscultuur; Creatief leiderschap in het ontwikkelen van baanbrekende programma's die onze medewerkers binden en boeien; ✔ Het aansturen van het strategisch wervingsbeleid, gericht op het aantrekken en behouden van toptalent; ✔ Het ontwikkelen van een leeromgeving waar elk talent tot zijn recht komt en waar groei hand in hand gaat met werkplezier.

Wie ben jij?

Als Head of People beschik je over: ✔ Minimaal een afgeronde hbo-opleiding in HR, psychologie, bedrijfskunde of een gerelateerd vakgebied; ✔ Minimaal vijf jaar ervaring in een leidinggevende rol op het gebied van werving en selectie, talentontwikkeling of HR-management;   ✔ Kennis van de arbeidsmarkt, talentontwikkeling en HR-management; ✔ Sterke communicatieve en leiderschapsvaardigheden; ✔ Een proactieve en zelfstandige werkhouding. ✔ Een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid en toewijding aan het succes van ons bedrijf

What’s in it for you? 

  • Een competitief salaris tussen €4.000 - €6.500 op basis van een 40-urige werkweek (36 uur is bespreekbaar); 

  • Een uitdagende MT-rol met een directe schakeling met de algemeen directeur; 

  • Laptop en telefoon van de zaak; 

  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, bedrijfstelefoon, en meer; 

  • Regelmatige bedrijfsuitjes en een gezellige werkomgeving met uitstekende faciliteiten. 

Ben jij de gedreven en ervaren Head of People die wij zoeken? Zet dan vandaag nog de stap naar Synsel en draag bij aan onze ambitieuze groei! 

Level up naar Synsel en solliciteer direct! 

Level up betekent
dat wij altijd:

icoon rennende mensen

Voorop lopen in de markt

icoon groei

Willen groeien

icoon beker synsel

Altijd de beste willen zijn

element synsel logo goud

Zet je volgende stap

Interesse in deze vacature? Solliciteer nu! Twijfel je of je geschikt bent voor deze functie? Laat dan toch je gegevens achter.

Dan kijken wij wat er mogelijk is. Je krijgt binnen 1 werkdag reactie.

Upload je cv
element synsel logo goud

Hulp nodig?

Stel je vraag aan

Annet Pelgrum

Corporate Recruiter

Portret Annet corporate recruiter bij Synsel
element synsel logo goud
bottom of page