top of page
1805x623 Header homepage.png

HR Medewerker

Ben jij die HR Medewerker waarbij mensen zich vertrouwd voelen? Mooi, want dan is Synsel op zoek naar jou!  

Speel een cruciale rol binnen Synsel

Uitdagende werkzaamheden en eigen verantwoordelijkheden

Minimaal 4 memorabele bedrijfsuitjes per jaar

2.500 - 4.000

Level up naar Synsel

Synsel Techniek is een groeiende organisatie die zich van alle concurrentie op de technische arbeidsmarkt onderscheidt. Door een unieke combinatie van best-practices uit e-commerce én een diepe focus op kandidaatbehoeften, maken wij keer op keer de perfecte match tussen bedrijven en kandidaten. Bij Synsel streven we ernaar om een van de beste werkgevers in Nederland te zijn. Als HR Medewerker draag je bij aan deze missie door je expertise en innovatieve ideeën.

Jouw Rol 

Stel je vraag aan

Annet Pelgrum

Corporate Recruiter

Portret Annet corporate recruiter bij Synsel

Ben jij die HR Medewerker waarbij mensen zich vertrouwd voelen? Mooi, want dan is Synsel op zoek naar jou!  

Wij zoeken een HR Medewerker die ons dynamische team komt versterken. In deze rol ben jij hét aanspreekpunt voor alle HR-gerelateerde vraagstukken. Je speelt een cruciale rol in het ondersteunen van onze Salesmanagers én je draagt bij aan het succes van onze business. 

Klaar voor die Level Up in je carrière? Solliciteer dan vandaag als HR Medewerker bij Synsel! 

Over Synsel

Als HR Medewerker bij Synsel ben jij hét aanspreekpunt voor HR gerelateerde vraagstukken. Verder houd je je bezig met: ✔ Het dagelijks ondersteunen van onze Salesmanagers op het gebied van HR; ✔ Het assisteren van de HR-Manager/CHRO/CPO in operationele en strategische HR-taken; ✔ De uitvoering van alle HR-facetten, zoals salaris, vakantie, verlofdagen, verzuim, en opleidingsmogelijkheden; ✔ Adviseren en ondersteunen bij verzuimbegeleiding, beleidstoepassing en performancevraagstukken; ✔ Het uitvoeren van onboarding en offboarding processen; ✔ Beheer van personeelsadministratie en samenwerking met de salarisadministrateur; ✔ Het bewaken en toepassen van het loonhuis en secundaire arbeidsvoorwaarden; ✔ Het begeleiden van het performance management proces en verantwoordelijkheid voor medewerkertevredenheidsonderzoeken.

Wie zoeken wij?

Ben jij die HR Medewerker die we zoeken? Dan beschik je onder andere over: ✔ Een afgeronde hbo-opleiding in HR of een gerelateerd vakgebied; ✔ Minimaal 1-2 jaar relevante werkervaring; ✔ Sterke communicatieve vaardigheden; ✔ Een proactieve en zelfstandige werkhouding; ✔ Toewijding en verantwoordelijkheidsgevoel voor het succes van ons bedrijf.

What’s in it for you? 

  • Een competitief salaris tussen €2.500 - €4.000 op basis van een 40-urige werkweek (36- en 32 uur zijn bespreekbaar);  

  • Laptop van de zaak; 

  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, bedrijfstelefoon, en meer; 

  • Regelmatige bedrijfsuitjes en een gezellige werkomgeving met uitstekende faciliteiten. 

Ben jij de proactieve en ervaren HR Medewerker die wij zoeken? Solliciteer vandaag nog en draag bij aan het succes van Synsel! 

Level up betekent
dat wij altijd:

icoon rennende mensen

Voorop lopen in de markt

icoon groei

Willen groeien

icoon beker synsel

Altijd de beste willen zijn

element synsel logo goud

Zet je volgende stap

Interesse in deze vacature? Solliciteer nu! Twijfel je of je geschikt bent voor deze functie? Laat dan toch je gegevens achter.

Dan kijken wij wat er mogelijk is. Je krijgt binnen 1 werkdag reactie.

Upload je cv
element synsel logo goud

Hulp nodig?

Stel je vraag aan

Annet Pelgrum

Corporate Recruiter

Portret Annet corporate recruiter bij Synsel
element synsel logo goud
bottom of page