top of page
1805x623 Header homepage.png

Recruitment Manager

Level up your job. Level up everyone’s job. Level up naar Synsel. 

Maak impact op groei en ontwikkeling

Geef je eigen carrière

vorm

Minimaal 4 memorabele bedrijfsuitjes per jaar

4.500 - 6.000

Level up naar Synsel

Level up your job. Level up everyone’s job. Level up naar Synsel. 

 

Jij bent zo’n recruitment manager die niet aan problemen doet. ‘Uitdagingen’ staat wel in je woordenboek. Want daar hou je van, van uitdagingen. We hebben dan ook precies de uitdaging die jij zoekt voor je klaarstaan: het opzetten en leiden van onze nieuwe afdeling Accountmanagement. 

 

Level up naar Synsel, en neem leiding over een nieuwe, innovatieve business unit van de beste tech recruiter van Nederland. 

Dit vind je leuk om te doen

De leiding nemen? Voor jou geen punt. Je wordt dan ook de manager van een nieuw team binnen Synsel: de afdeling Accountmanagement. Dit is het team van recruiters/accountmanagers dat vacatures direct gaat invullen voor onze klanten. Dat is net een beetje anders dan hoe we nu werken. Momenteel ligt onze focus volledig bij de kandidaat en werken we als “zaakwaarnemer” voor onze kandidaten. Maar onder jouw leiding ontwikkelen we ons verder: jij organiseert de opbouw en het succes van een team recruiters/accountmanagers dat vacatures direct invult. Zo fixen we partnerships en nog meer mooie matches voor onze klanten. Als Recruitment Manager ben je verantwoordelijk voor de resultaten van deze afdeling Accountmanagement. Je stuurt je recruiters/accountmanagers aan, en je coacht ze. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het lanceren en laten slagen van dit nieuwe bedrijfsmodel. Van dag tot dag zijn dit je verantwoordelijkheden: ✔ Je bent verantwoordelijk voor het vacature-invulproces ✔ Je bent verantwoordelijk voor voldoende instroom van goede kandidaten ✔ Je bent verantwoordelijk voor samenstelling en organisatie van het recruitment team ✔ Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en organiseren van een nieuw bedrijfsmodel ✔ Je vult vacatures in bij belangrijke klanten en breidt dit netwerk uit

Stel je vraag aan

Annet Pelgrum

Corporate Recruiter

Potret Annet corporate recruiter bij Synsel

Hier herken jij jezelf in

Level up is jouw motto. Ook al hoor je ‘m nu misschien voor het eerst, jij herkent je daar meteen in. Want jij wil iedere dag een stapje meer, beter en hoger. Dat wil je voor jezelf en voor Synsel. Want succes maak je samen, dat weet jij ook. Je voelt je zelfverzekerd genoeg om een nieuw team te gaan leiden. Je bent een echte motivator die het team weet te inspireren om hun targets te behalen. Naast onze propositie is jouw leiderschap de reden dat onze kandidaten graag via Synsel willen werken en onze klanten graag mét Synsel willen werken. Jij hebt dan ook al minimaal vijf jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Jij weet precies hoe je je nieuwe team succesvol maakt. Verder vragen we dit van je: ✔ Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding in een commerciële richting ✔ Je hebt ervaring met het aansturen en coachen van recruiters/accountmanagers ✔ Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels ✔ Je bent proactief, resultaatgericht en stressbestendig

Hier kom je te werken

Synsel is het meest innovatieve techrecruitmentbedrijf van Nederland. Wij hebben best practices uit de e-commerce toegepast op de recruitmentsector. Sinds de oprichting van ons bedrijf richten wij ons helemaal op de kandidaat. Wat willen zij en waar willen zij naar toe? En dat werkt. We verdubbelen ieder jaar in omzet en we hebben een netwerk van 2500 techbedrijven waar we mee werken. We vlammen iedere dag en gaan voor elkaar door het vuur. We zitten in het hogere segment met A-klanten als Bolletje, Voortman Machinery, Energiewacht en BASF. We zijn een financieel gezond en onafhankelijk bedrijf met grote groeiplannen. En jij kan een mooie rol pakken in die groei, door de afdeling Accountmanagement succesvol te lanceren en te leiden. We innoveren constant. Je hebt dan ook veel vrijheid om je eigen rol daar in te pakken.

Dit krijg je

 • Salaris tussen €4500  en € 6000 bruto per maand 

 • Een aantrekkelijke bonusregeling

 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld

 • Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer woon-werkverkeer

 • Telefoon en abonnement van de zaak

 • Minimaal 4 memorabele bedrijfsuitjes per jaar

 • Vrijdagmiddagborrels

 • Enthousiaste, professionele en resultaatgerichte collega’s

 

En ook: 

 

 • Toegang tot de modernste recruitment tools

 • Een intern opleidingsprogramma

 • Veel vrijheid om je werkzaamheden in te vullen en mee te denken met de organisatie

 • Een fijne kantooromgeving met eigen bar, massagestoel en moderne zit- sta bureaus, gezonde lunch en fruit van de zaak

 

Level up naar Synsel. Solliciteer direct! 

Level up betekent
dat wij altijd:

icoon lopende mensen

Voorop lopen in de markt

icoon groei

Willen groeien

icoon beker synsel

Altijd de beste willen zijn

element goud synsel logo

Zet je volgende stap

Interesse in deze vacature? Solliciteer nu! Twijfel je of je geschikt bent voor deze functie? Laat dan toch je gegevens achter.

Dan kijken wij wat er mogelijk is. Je krijgt binnen 1 werkdag reactie.

Upload je cv
element goud synsel logo

Hulp nodig?

Stel je vraag aan

Annet Pelgrum

Corporate Recruiter

Potret Annet corporate recruiter bij Synsel
element goud synsel logo
bottom of page