top of page
Ontwerp zonder titel (37).png

Accountmanager
in Apeldoorn

tot €168.780 per jaar

Accountmanager vacatures

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in de Sales? Bij Synsel in Apeldoorn zijn we altijd op zoek naar Accountmanagers die het verschil willen maken. Als Accountmanager bij Synsel krijg je de kans om je commerciële skills maximaal te benutten. Weet jij die perfecte match te maken tussen schaarse specialisten en één van de topbedrijven uit ons klantenbestand? Dan spreek je pas écht van een Level Up!

Bij Synsel run jij je eigen salesbusiness binnen onze bedrijf. 

tot €100.540 per jaar

Apeldoorn

Bij Synsel run jij je eigen salesbusiness binnen onze bedrijf. 

tot €168.780 per jaar

Apeldoorn

Nu geen baan voor  jou?
Stuur ons een open sollicitatie!

Synsel Techniek - Bedrijfssfeer foto_s - Alva Bedrijfsfotografie re-14.jpg

Wat doet een Accountmanager bij Synsel?

Als Accountmanager bij Synsel ben jij de schakel tussen schaarse, technische specialisten en de grootste technische werkgevers, waaronder VDL, Bosch en Remia. Je bouwt sterke relaties op, onderhoudt contact met zowel klanten als kandidaten, en zorgt ervoor dat de perfecte match wordt gevonden. Je bent een echte dealsluiter, altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden om onze klanten en kandidaten blij te maken. Jouw doel? De juiste mensen op de juiste plek krijgen en daarmee de mooiste resultaten boeken.

Hoe ziet een werkdag als Accountmanager bij Synsel er uit?

Een dag in het leven van een Accountmanager bij Synsel zit vol dynamiek, energie en echte impact. Vanaf minuut 1 duik je in gesprekken met kandidaten, waar je ongeveer 20 tot 25 minuten per gesprek investeert om hun achtergrond en wensen te snappen. Zo weet je zeker dat jij de beste match met één van de bedrijven uit ons klantenbestand kunt maken.  
In de ochtend ligt de focus op deze gesprekken. Na de lunch verschuift de focus naar acquisitie: het samenstellen van CV’s, schrijven van voorstelmails, en het benaderen van potentiële klanten. 
Je telefoon staat gedurende de dag roodgloeiend van inkomende en uitgaande oproepen, waarbij je mails beantwoordt, klanten terugbelt en voorwaardengesprekken voert. Voor kandidaten die nog geen succes hebben geboekt, zoek je naar alternatieve mogelijkheden.


Tijdens je werkdag houd je precies bij waar, wanneer en aan wie je kandidaten hebt voorgesteld. Zo kun je nóg sneller schakelen en iedere kans benutten!

 

Benieuwd naar meer details over een dag in het leven van een Accountmanager? Lees het volledige verhaal hier!

Hoe ziet het inwerktraject voor een Accountmanager eruit?

Bij Synsel laten we je niet zomaar aan je lot over. De eerste drie maanden neem je plaats in onze speciaal ontwikkelde Trainingsunit. Onder de vleugels van een dedicated Sales Trainer, leer jij de fijne kneepjes van het vak. Je volgt trainingen op hbo+-niveau om je salesvaardigheden te verbeteren en je maakt kennis met onze systemen en werkwijzen!

Solliciteren als Accountmanager bij Synsel in Apeldoorn

Als Accountmanager bij Synsel bepaal je je eigen succes. Of je nu start als Junior Accountmanager of je als Medior Accountmanager of Senior Accountmanager binnenkomt, er liggen ontzettend veel kansen om door te groeien en indrukwekkende bonussen te verdienen. 


Solliciteer vandaag nog als Accountmanager bij Synsel in Apeldoorn! 
 

bottom of page