top of page
Ontwerp zonder titel (37).png

Intercedent
in Apeldoorn

tot €168.780 per jaar

Intercedent vacatures

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de wereld van Recruitment en Sales? Bij Synsel in Apeldoorn zijn we altijd op zoek naar enthousiaste Intercedenten die ons team willen versterken. Als Intercedent bij Synsel krijg je de kans om je talenten op het gebied van matchen en verbinden écht te benutten. Doe je dat goed? Dan groei je met ons mee!

Bij Synsel run jij je eigen salesbusiness binnen onze bedrijf. 

tot €100.540 per jaar

Apeldoorn

Bij Synsel run jij je eigen salesbusiness binnen onze bedrijf. 

tot €168.780 per jaar

Apeldoorn

Nu geen baan voor jou?
Stuur ons een open sollicitatie!

Synsel Techniek - Bedrijfssfeer foto_s - Alva Bedrijfsfotografie re-14.jpg

Wat doet een Intercedent bij Synsel?

Als Intercedent bij Synsel ben jij de schakel tussen schaarse, technische specialisten en de grootste technische werkgevers, waaronder VDL, Bosch en Remia. Je bouwt sterke relaties op, onderhoudt contact met zowel klanten als kandidaten, en zorgt ervoor dat de perfecte match wordt gevonden. Je bent een echte dealsluiter, altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden om onze klanten en kandidaten blij te maken. Jouw doel? De juiste mensen op de juiste plek krijgen en daarmee de mooiste resultaten boeken.

Hoe ziet een werkdag als Intercedent bij Synsel er uit?

Een werkdag als Intercedent bij Synsel is vol energie en variatie. Je begint de dag met een kop koffie en een teamoverleg om de doelen voor de dag te bespreken. Het leukste aan werken als Intercedent bij Synsel? Dat is dat je niet zelf hoeft te recruiten. Team Recruitment levert de schaarse kandidaten gewoon bij je aan. Wat jij doet? Jij duikt in de gesprekken met deze kandidaten, waarbij je 20 tot 25 minuten per gesprek investeert om hun wensen en achtergrond écht te begrijpen. 
 

Na de lunch draait alles om acquisitie: je stelt CV’s samen, schrijft voorstelmails en benadert potentiële klanten. Je telefoon staat geen moment stil met inkomende en uitgaande oproepen, je beantwoordt mails en voert voorwaardengesprekken. 


Tijdens je werkdag houd je nauwkeurig bij waar, wanneer en aan wie je kandidaten hebt voorgesteld. Hierdoor kun je snel schakelen en elke kans aangrijpen. Benieuwd naar meer details over een dag in het leven van een Intercedent? Lees het artikel over een dag in het leven van een Sales Consultant bij Synsel om meer te weten te komen!

Hoe ziet het inwerktraject voor een Intercedent eruit?

Bij Synsel zorgen we ervoor dat je een vliegende start maakt. De eerste drie maanden neem je plaats in onze speciaal ontwikkelde Trainingsunit. Onder begeleiding van een ervaren Sales Trainer leer je alle kneepjes van het vak. Je volgt trainingen op hbo+-niveau om je recruitmentskills te verbeteren en maakt kennis met onze systemen en werkwijzen. Zo ben jij helemaal klaar om te knallen als Intercedent bij Synsel in Apeldoorn!

Solliciteren als Intercedent bij Synsel in Apeldoorn

Als Intercedent bij Synsel bepaal je je eigen succes. Of je nu start als Junior Intercedent of je als Medior Intercedent of Senior Intercedent binnenkomt, er liggen ontzettend veel kansen om door te groeien en indrukwekkende bonussen te verdienen. 


Solliciteer vandaag nog als Intercedent bij Synsel in Apeldoorn! 

bottom of page