top of page
Ontwerp zonder titel (37).png

Telesales
in Apeldoorn

Stop met jouw baan in Telesales en start met een baan als Consultant!

Bij Synsel in Apeldoorn sta jij als salesprofessional centraal in ons proces om kandidaten aan de perfecte baan te helpen. Jij zorgt ervoor dat kandidaten op gesprek gaan en sluit deals met opdrachtgevers. Dit vraagt om een commerciële, gedreven en ondernemende mindset.


Je gebruikt al je telesales vaardigheden in Apeldoorn, maar met meer uitdaging en diepgang. En het beste? Een aanzienlijk hoger salaris!


Klaar om jouw carrière in Apeldoorn naar een hoger niveau te tillen? Sluit je aan bij Synsel!

Bij Synsel run jij je eigen salesbusiness binnen onze business. 

Tot €57.860 per jaar

Apeldoorn

Bij Synsel run jij je eigen salesbusiness binnen onze business. 

tot €100.540 per jaar

Apeldoorn

Bij Synsel run jij je eigen salesbusiness binnen onze business. 

tot €168.780 per jaar

Apeldoorn

Werken bij Synsel is commercieel knallen en het maximale halen uit je sales pipeline.

tot €100.540 per jaar

Apeldoorn

Jij leidt onze Sales Consultants iedere dag naar hun volgende succes.

€4.000 - €6.000

Apeldoorn

Ben jij klaar om je carrière in Sales een vliegende start te geven? 

€2.350 - €2.500

Apeldoorn

Nu geen baan voor jou?
Stuur ons een open sollicitatie!

Synsel Techniek - Bedrijfssfeer foto_s - Alva Bedrijfsfotografie re-14.jpg

Hét Salesbedrijf in Apeldoorn

Bij Synsel in Apeldoorn transformeer je jouw carrière in telesales naar een uitdagende rol als Sales Consultant. Hier gebruik je al je telesales vaardigheden, maar met meer diepgang en impact. 


Doordat de Sales zo centraal staat binnen ons bedrijf kunnen we wel zeggen dat wij dé salesorganisatie in Apeldoorn zijn. Met ons team van ongeveer 70 mensen, waarvan er ruim 40 in de Sales werken, zijn wij elke dag vanuit ons kantoor in Apeldoorn hard aan het werk voor onze kandidaten en voor de grootste opdrachtgevers van Nederland. 


Klaar om je telesales baan te switchen voor een spannende uitdaging? En wil jij die Salessfeer op ons kantoor wel eens meemaken? Plan dan een gesprek in met onze Corporate Recruiter en ontdek wat werken in de Sales bij Synsel inhoudt!

Annet cirkel;.png

Hoe ziet een werkdag bij Sales er uit?

Je begint je dag met een centrale dagstart binnen je eigen Business Unit. Tijdens deze sessie bespreek je de planning, nieuwe kansen en lopende zaken. Daarna duik je direct in het eerste contactmoment met kandidaten. Dankzij onze Marketing en Recruitment teams staan er al warme leads voor je klaar. Jij belt deze kandidaten en verkent hun wensen en ambities.


Vervolgens match je deze kandidaten met passende bedrijven. Dit doe je telefonisch of per mail, waardoor je dagelijks in contact staat met de grootste technische werkgevers van Nederland. Je voorziet kandidaten van sollicitatietips en trainingen om hen optimaal voor te bereiden op hun gesprekken.


Het hoogtepunt van je dag? Wanneer zowel de klant als de opdrachtgever instemmen, en jij op de gong mag slaan om de deal te vieren. Onze Customer Success afdeling neemt dan de contracten en administratie van je over, zodat jij kunt blijven focussen op waar je goed in bent: commercieel knallen.

Hoe ziet het inwerktraject in de Sales er uit?

De eerste drie maanden start je in onze Trainingsunit. Hier leer je alle skills die je nodig hebt om succesvol te zijn in Sales. Onze ervaren Sales Trainer neemt je mee door het volledige salesproces en geeft je de tools om het verschil te maken.
 

Na deze intensieve training ga je aan de slag in een van onze Business Units: Operators, Monteurs, Installatietechniek of Engineering. Onder de vleugels van een Business Unit Manager verfijn je je vaardigheden en duik je dieper in de specifieke branche.


Bij Synsel in Apeldoorn geloven we in jouw ontwikkeling, want jouw groei is onze groei. Met intensieve training en persoonlijke begeleiding zorgen we ervoor dat jij als Sales Consultant écht kunt knallen. Stap uit je telesales baan in Apeldoorn en ontdek de uitdagende wereld van Sales bij Synsel!


Solliciteer nu bij Synsel in Apeldoorn en til je telesales skills naar een hoger niveau!

bottom of page